dimecres, 21 de març del 2012

Tocarà remuntar. El Voltregà perd a França (2-0) als quarts de final de la Copa d'Europa

El Voltregà femení haurà de remuntar a la Copa d’Europa. Les vigents campiones hauran de guanyar per més de dos gols de diferència a Sant Hipòlit si volen tornar a disputar la final a quatre.

Les noies de David Bou van perdre dissabte a la pista, plena a vessar, del Coutras francès per 2 a 0 en un partit on el Voltregà va disposar d’ocasions però no va saber finalitzar-les amb èxit. La pressió del pavelló no va jugar a favor de les voltreganeses, que es veien pressionades en cada jugada.

L’exvoltreganesa Adéline le Borgne, que dona un plus a l'equip tan en atac com en defensa, va posar per davant les franceses al minut 13. Amb el marcador en contra, el Voltregà va tenir ocasions per empatar i abans del descans, Motxa Barceló i Anna Casarramona van estar molt a prop del gol, però sense èxit.

Un gol de Vania Ribeiro just a la represa va complicar encara més la gesta d'un Voltregà que es veia superat per un Coutràs sense complexos i amb el suport del pavelló. El Voltregà va disposar d'ocasions sense encert als metres finals. Un pal de Natasha Lee no va ser suficient per marcar.

La tornada serà el 14 d’abril a Sant Hipòlit

US Coutras: Ferret, Lafourcade, Drouhet, Ribeiro, Le Borgne –cinc inicial–, Heng i Couderc.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Anna Romero, Anna Casarramona, Carla Giudici –cinc inicial–, Motxa Barceló i Sílvia Jurado

Àrbitres: Ullrich i Loewe, bé.

Gols: 1-0, Adéline Le Borgne, min 13; 2-0, Vània Ribeiro, min 26.