dimarts, 13 de març del 2012

El Voltregà remunta amb bon joc a Sant Cugat (3-2)

El Voltregà femení va guanyar amb molt ofici i bon joc a la pista del Sant Cugat després de veure’s obligat a remuntar un 2 a 1 advers a sis minuts pel final. Una victòria que serveix a les voltreganeses per ampliar l'avantatge sobre els seus perseguidors.

El conjunt de David Bou va dominar i va disposar de moltes ocasions, però ni les voltreganeses ni les de Sant Cugat van marcar en un primer temps on Rosa M. Tamburini va enviar una bola al pal.

A la represa, Anna Romero, sempre atenta dins l'àrea, avançava el Voltregà aprofitant una bola morta que havia quedat dins l'àrea després d'un xut de Carla Giudici que aturava Mercè Ribas.

Quatre minuts després però Elisenda Gassó aconseguia posar l'empat al marcador aprofitant també una bola que Laia Vives aturava però no podia allunyar. A més, el Voltregà, amb un arbitratge de Antoni Gómez dolent pels dos conjunts, sortia perjudicat en el compte de faltes i arribava a la desena falta a sis minuts pel final. Era llavors quan Rosa Maria Tamburini aconseguia transformar el 2 a 1 amb una bona execució davant Vives.

Llavors però, un temps mort demanat per David Bou feia reaccionar i posar-se les piles al conjunt voltreganès, que es posava la granota de feina. Només havien passat dos minuts quan Natasha Lee sortia de darrera la porteria i marcava l'empat a dos aixecant i picant la bola al pal curt de la portera del Sant Cugat. A dos minuts pel final, de nou Anna Romero aprofitava una bola morta després d'una aturada de Ribas a un tret de Motxa Barceló per fer el 2 a 3.

Quedaven menys de dos minuts però l'acció no baixava. Primer amb un pal de Natasha Lee i segons després amb una falta directa que la mateixa Lee no aconseguia transformar. En els últims deu segons, una falta dura i fora de temps d'Elisenda Gassó li feia veure la targeta blava i donava l'opció a Anna Casarramona de marcar de falta directa amb només dos segons per davant.

La victòria serveix al Voltregà per agafar més avantatge respecte el Girona, que ara és segon a 11 punts de diferència, i respecte el Biesca Gijón, que és tercer amb 12 punts menys que el conjunt blanc-i-blau.

PHC Sant Cugat: Mercè Ribes, Blanca Soldevila, Elisenda Gassó, Rosa M. Tamburini, Judit Navarro –cinc inicial–, Anna Espriu i Laura de los Santos.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Anna Romero, Motxa Barceló, Carla Giudici –cinc inicial–, i Anna Casarramona.

Àrbitre: A. Gómez, regular. Targeta blava a Gassó pel Sant Cugat.

Gols: 0-1, Anna Romero, min 25; 1-1, Elisenda Gassó, min 29; 2-1, Rosa M. Tamburini (f.d.), min 34; 2-2, Natasha Lee, min 36; 2-3, Anna Romero, min 38.