divendres, 28 de gener del 2011

Victòria intersetmanal a Bigues i Riells amb remuntada inclosa (2-5) per tancar la primera volta

El Voltregà femení va aconseguir ahir dijous una important victòria a la pista del Bigues i Riells per tancar la primera volta. El conjunt de David Bou va saber guanyar a una pista que en els darrers anys ha sigut incòmode pel Voltregà. La victòria per 2 gols a 5 firma el final d'una primera volta amb només un empat i una derrota i les deixa com a líders sòlides de la OK Lliga femenina amb tres punts més que el Vilanova que és segon i cinc més que l'Arenys de Munt, que és tercer.

El partit de Bigues va començar amb bon peu. El Voltregà dominava i feia una bona defensa davant un Bigues i Riells sempre descarat. Això va conduïr al primer gol, que va arribar en un contraatac llançat per Motxa Barceló, que després de combinar amb Anna Casarramona, acabava marcant ella mateixa. Era el gol que obria la llauna i sempre el més difícil davant un equip i en una pista complicats. Tot i això, només havia passat un minut quan Natasha Lee tapava ben situada un tret de Sara Cristòfol però l'àrbitre, A. Necchi, interpretava que havia tocat la bola amb els patins de forma intencionada i assenyalava penal davant les protestes de Lee. Maren Wichardt llançava el penal però la bola anava directament a fora. La mateixa jugadora alemanya recollia el rebot i la feia entrar plorant a la xarxa.

L'empat seguia al marcador fins al límit del descans amb el Voltregà sense poder sentenciar el partit i sense trobar ocasions clares de gol. No va ser fins al darrer minut de la primera meitat quan el marcador es va tornar a moure. Va ser gràcies a una gran jugada personal de Marta Borràs, que entrava a l'àrea després de desfer-se de Natasha Lee. En l'últim moment però Carla Giudici li robava la bola privant-li el xut però amb la mala fortuna que quedava perfectament situada perquè Gemma Cristòfol marqués el 2 a 1 amb un xut creuat. Amb el 2 a 1 s'arribava al descans amb tot per decidir.

La segona meitat va ser diferent i el domini del Voltregà va ser molt més clar. Només s'havien disputat 4 minuts quan un contraatac molt ràpid de les blanc-i-blaves llançat per Casarramona i culminat per una ràpida i bona assistència de Giudici a Motxa Barceló que rematava a gol fent el 2 a 2. Només un minut després, Carla Giudici feia una internada a l'atac per la dreta i deixava anar un sensacional xut al segon pal impossible d'aturar. Era el 2 a 3 que tornava a posar el conjunt voltreganès per davant donava tranquil·litat a les blanc-i-blaves.

La màquina de bon joc voltreganesa ja estava ben engrassada i tres minuts després, al minut 28, Motxa Barceló recuperava una nova bola a mitja pista i llançava el contraatac amb un clar dos contra un. Barceló assistia a Giudici que venia just darrera i amb un moviment magistral, Giudici aguantava la sortida de la portera Cristina Vegas i definia amb un toc subtil en l'últim moment. El 2 a 4 pujava a l'electrònic i començava a deixar sentenciat el partit i consolidava la remuntada. Quan faltaven 8 minuts pel final, Giudici feia la sentència aprofitant una gran assistència de Natasha Lee que la deixava sola dins l'àrea i definia punxant la bola a l'escaire de la porteria del Bigues.

El Voltregà tanca així la primera volta de la OK Lliga i començarà la segona volta el proper 6 de febrer a la pista del Biesca Gijón. Aquest cap de setmana la competició queda aturada per la disputa de l'OK Stars a Igualada.