dissabte, 8 de gener del 2011

Victòria còmoda i plàcida a la pista del Vigo (0-10)

El Voltregà femení no va passar angúnies per derrotar el Vigo per 0 gols a 10 en un partit plàcid i que va quedar sentenciat abans del descans. El Voltregà va jugar còmode des de l'inici i Motxa Barceló es va encarregar d'obrir el marcador quan s'havien disputat 3 minuts de joc. Dos minuts més tard, Carla Giudici era qui tornava a foradar la porteria gallega i feia el 0 a 2. Natasha Lee al minut 14 i Anna Casarramona a 30 segons pel final de la primera meitat deixaven el 0 a 4 a l'electrònic abans d'arribar al descans.

La segona meitat va començar amb la mateixa intensitat i quan només s'havien jugat 2 minuts del segon temps, Anna Romero feia el 0 a 5. De nou Anna Casarramona, Natasha Lee i Carla Giudici posaven el 0 a 8 a l'electrònic quan faltaven 4 minuts pel final. Natasha Lee arrodonia el seu partit fent el seu hat trick particular a tres minuts pel final i Motxa Barceló feia el 0 a 10 final a 4 segons per la fi.

El Voltregà aconsegueix així mantenir-se al liderat en solitari a l'espera dels marcadors que passin aquest diumenge amb un interessant duel entre Igualada i Girona o el Biesca Gijón - Vilanova.