dissabte, 22 de gener del 2011

Golejada sense problemes al Montreux (10-0) en l'anada de la prèvia europea

El Voltregà femení no va tenir problemes per superar el Montreux suís en l'anada de la prèvia de la Copa d'Europa. El conjunt de David Bou es va desfer de les suïsses per un contundent 10 a 0 en un partit on va dominar de principi a final i no va donar cap mena d'opció ni d'esperança al conjunt suís. Motxa Barceló amb 3 gols va ser la més encertada de cara a porteria, Carla Giudici, Anna Casarramona i Natasha Lee van marcar-ne dos cada una i Anna Romero un, repartint així els deu gols blanc-i-blaus.

El partit va començar amb els típics protocols de la Copa d'Europa amb els himnes de Suïssa i Catalunya sonant. Després els dos equips es saludaven un davant de l'altre picant amb l'estic a l'uníson i finalment s'intercanviaven obsequis. El Voltregà regalava a les suïsses un banderí del club mentre que les jugadores del Montreux sorprenien regalant una barra de Toblerone, típica barra de xocolata suïssa de forma triangular.

Quan va començar el partit ja es va veure que el Voltregà dominaria durant els 50 minuts, ja que al tractar-se d'un partit europeu es disputaven dues parts de 25 minuts enlloc dels 20 minuts habituals. Carla Giudici era l'encarregada d'inaugurar el marcador culminant una diagonal amb un xut a l'escaire al minut 3 de partit. El Voltregà dominava a plaer i al minut 9, Anna Romero era qui ampliava l'avantatge amb el 2 a 0 i encara no un minut després, Motxa Barceló marcava el 3 a 0, que començava a deixar el partit sentenciat.

El Voltregà era amo i senyor del partit i el Montreux seguia "viu" gràcies a la bona actuació de Maéva Baumberger a la porteria suïssa. Abans del descans però una recuperació en defensa de Natasha Lee i una assistència meravellosa deixava sola a Carla Giudici davant la portera i la catalana no fallava marcant el 4 a 0. Amb aquest marcador s'arribava al descans i tot i que el Montreux havia arribat a la porteria voltreganesa, Laia Vives seguia rubricant una bona actuació mantenint el marcador a zero.

La segona meitat va començar demostrant encara més que el Voltregà no estava disposat a frenar. Anna Romero feia el servei inicial cap a Natasha Lee i l'asturiana posava la directa cap a la porteria de Baumberger i marcava amb un xut creuat. Només sis segons necessitava el Voltregà per fer el 5 a 0.

Bou començava a conservar jugadores i donava minuts a les que menys en disposen durant la temporada. Així, la capitana Maria Ferrón era titular i jugaria els 25 minuts de la segona meitat amb un gran nivell defensiu i intentant amb ganes trobar un gol que no va arribar.

Al minut 35 arribava molta més acció i en dos minuts, el Voltregà marcava 5 gols. Motxa Barceló recuperava la bola a la seva pròpia pista, s'escapava amb velocitat de dues jugadores suïsses i marcava el 6 a 0 amb un xut ras sota les cames de la portera. Només fer la sacada inicial el Voltregà ja es llançava a buscar la recuperació i un cop amb la bola, Anna Casarramona combinava ràpid amb Natasha Lee que feia una assistència a Motxa Barceló que tornava a foradar la porteria suïssa divuit segons després. Era el 7 a 0.

Les blanc i blaves es divertien i jugaven a gust davant un Montreux que aguantava com podia el xàfec i l'exhibició voltreganesa. Només un minut més tard, una ràpid jugada trenada del Voltregà acabava amb una assistència perfecte d'Anna Casarramona a Natasha Lee que feia el vuitè i el segon del seu compte particular. Just després del gol arribava un nou temps mort i David Bou començava a introduir canvis. Sílvia Jurado saltava a la pista i Motxa Barceló obtenia un merescut descans.

Es reprenia el joc i només havien passat 10 segons quan Anna Casarramona ja havia recuperat la bola i entrava a l'àrea col·locant la bola a l'escaire de la porteria suïssa i fent pujar el 9 a 0 al marcador. La manlleuenca no dubtava en dedicar-lo a l'exjugadora voltreganesa i gran amiga personal Carla Dorca present a la grada. Un minut més tard, Casarramona rebia la bola a mitja pista, feia la diagonal i clavava un xut creuant marcant el definitiu 10 a 0 quan encara restaven 13 minuts del segon temps.

Sílvia Romero també va entrar a la pista i el Voltregà tenia així una banqueta de luxe amb Carla Giudici, Natasha Lee, Anna Romero i Motxa Barceló i la portera suplent Mireia Moraleda. En pista Laia Vives seguia sota els pals acompanyada d'Anna Casarramona, Maria Ferrón, Sílvia Jurado i Sílvia Romero. Les voltreganeses van seguir aguantant el ritme del partit sense permetre ocasions clares a les suïsses amb Solène Voltzenlugel aportant tot el perill en atac. La millor jugadora suïssa però va seguir sent la portera Maéva Baumberger que va impedir que la golejada creixés.

D'aquesta forma, el Voltregà femení deixa l'eliminatòria més que sentenciada de cara a la tornada a Suïssa el proper 19 de febrer. El conjunt de David Bou disputarà dijous el darrer partit de la primera volta de la OK Lliga femenina contra el Bigues i Riells. D'altra banda, el Vilanova ha aconseguit la victòria a la pista de l'Alcorcón i ha aconseguit la darrera plaça per la Copa de la Reina el 12 i el 13 de febrer a Gijón. Així, Biesca Gijón, Voltregà, Arenys de Munt i Vilanova participaran a la competició mentre que el Girona n'ha quedat fora a la darrera jornada.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Anna Romero, Carla Giudici -cinc inicial-; Natasha Lee, Maria Ferrón, Sílvia Jurado i Sílvia Romero.

Montreux Hockey: Maéva Baumberger, Solène Voltzenlugel, Laure Wittwer, Catia de Almeida, Joelle Chollon -cinc inicial-; Amalia Duarte, Gaëlle Pittier i Nastassia Iten.

Àrbitres: Carsten Niestroy i Frank Schafer (Alemanya), bé.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 3; 2-0, Anna Romero, min 9; 3-0, Motxa Barceló, min 10; 4-0, Carla Giudici, min 21; 5-0, Natasha Lee, min 25:06"; 6-0, Motxa Barceló, min 35:26"; 7-0, Motxa Barceló, min 35:44"; 8-0, Natasha Lee, min 36:36"; 9-0, Anna Casarramona, min 36:46"; 10-0, Anna Casarramona, min 37.

Us oferirem la galeria de fotos i el vídeo-resum del partit ben aviat!