dissabte, 22 de gener del 2011

El Voltregà vol superar el Montreux suís per ser a la Copa d'Europa


El Voltregà femení comença aquest dissabte a les 6 de la tarda davant el Montreux suís el seu camí a la Copa d'Europa d'hoquei patins. El conjunt de David Bou, però, ha de superar una fase prèvia a doble partit abans d'entrar a la competició europea. De fet, només el Biesca Gijón asturià (actual campió), el Cronenberg alemany i el Coutras francès n'estan exempts perquè van ser a la fase final de la temporada passada.


Sobre el paper, el Voltregà és clarament superior al conjunt suís, però les blanc-i-blaves són conscients que no poden perdonar i volen sentenciar l'eliminatòria al partit d'anada, ja que la tornada es disputarà a Suïssa el proper 19 de febrer.

La suïssa Joelle Chollon i la francesa Solène Voltzenlugel són les jugadores més destacades del bloc del Montreux. Totes dues han jugat al Vilanova tot i que sense fer massa soroll. (més informació del Montreux en la notícia del sorteig)

El Voltregà, líder de l'OK Lliga, vol seguir amb la bona línia i el joc exhibit davant l'Arenys en el darrer partit que els va permetre classificar-se per la Copa de la Reina. L'Arenys de Munt, que va superar amb claredat al Girona per 6 gols a 1 durant la setmana, també s'ha classificat per la Copa mentre que la tercera plaça en joc se la disputen Vilanova i Girona. Les gironines ara són terceres però empatades a punts amb el Vilanova, que té un partit menys. Això fa que si aquest dissabte les vilanovines guanyen o empaten a la pista de l'Alcorcón, aconsegueixin el darrer bitllet per la Copa, que es disputa a Gijón.

CP Voltregà - Montreux Hockey
Dissabte 22 de gener de 2011 - 18:00h
Pavelló Oliveras de la Riva