dimecres, 27 d’octubre del 2010

Vídeo-resum del Voltregà - Biesca Gijón (2-1)


Ja podeu veure el vídeo-resum del Voltregà - Biesca Gijón de la primera jornada de la OK Lliga femenina que va acabar amb victòria del Voltregà per 2 gols a 1.
L'equip tornarà a jugar aquest cap de setmana contra l'Alcorcón després de descansar el passat cap de setmana per la disputa de l'Europeu sub-20 a Alemanya amb una Anna Casarramona estelar i que en el partit decisiu contra Alemanya va marcar 4 dels 9 gols d'Espanya. Casarramona ha acabat la competició com a màxima golejadora amb 11 gols i una gran actuació.

Espanya ha fet una actuació estelar marcant 36 gols i només encaixant-ne un en el partit davant Suïssa. En la primera jornada, Espanya va superar França per 0 gols a 8 amb la manlleuenca marcant els dos primers. Contra Suïssa, en la segona jornada, les noies que dirigia Joan Solé van imposar-se per 8 gols a 1 i Casarramona va marcar el darrer gol del partit.

Quedava enfrontar-se als dos conjunts "més forts" però el combinat espanyol no en va tenir ni per començar. Contra Anglaterra, divendres, golejava per 12 gols a 0 i Casarramona feia 4 dels gols mentre que dissabte, contra Alemanya, Casarramona sentenciava el partit en la primera meitat marcant 3 dels 4 gols del primer temps. Al final Espanya s'imposava per 9 a 0 i alçava el títol de campiones d'Europa sub-20 per cinquena vegada consecutiva, les cinc edicions que ha tingut aquesta competició.

L'exjugadora del Voltregà, Carla Dorca, també va tenir protagonisme a la selecció sub-20 i va marcar dos dels gols del combinat estatal.