divendres, 29 d’octubre del 2010

L'Alcorcón passa per Sant Hipòlit per posar a prova al Voltregà

El Voltregà femení torna a la competició aquest dissabte a les 6 de la tarda. Després de descansar el passat cap de setmana per la disputa de l’Europeu Sub-20, el conjunt de David Bou rep l’Alcorcón a l'Oliveras de la Riva.

Les madrilenyes han anat millorant en les darreres temporades i enguany començaran la temporada a la pista voltreganesa. L'Alcorcón basa els seus punts forts en la organització del joc i definició de la seva capitana anglesa Claire Currey, en la potència en el xut i l'envergadura de la colombiana Carolina Escobar i en la tècnica individual i decisiva de Marina Rodríguez.

No obstant això, sobre el paper el Voltregà és clarament superior al conjunt madrileny. Les noies que dirigeix David Bou han demostrat que tornen a estar a un gran nivell amb la victòria i el gran domini del partit davant el Biesca Gijón. Les blanc-i-blaves volen seguir mostrant el seu millor joc i buscaran la segona victòria en la tercera jornada de la OK Lliga femenina, que ja ha ajornat la segona jornada i fa preveure un garbuix i un desordre en la competició entre l'ajornament i disputa de partits igual o superior a la temporada passada.

Us esperem a tots per un nou gran partit d'hoquei amb el Voltregà femení!

CP Voltregà - Patin Alcorcón
Pavelló Oliveras de la Riva
Dissabte 30 d'octubre de 2010 - 18:00h