dissabte, 30 d’octubre del 2010

Un Alcorcón lluitador no pot amb l'eficàcia del Voltregà (5-1) (actualitzat)

El Voltregà femení va aconseguir dissabte la segona victòria de la temporada davant l'Alcorcón per 5 gols a 1. El conjunt que dirigeix David Bou va haver de treballar dur per lligar una victòria que no s'ha certificat fins a mitjans del segon temps. Tot i haver deixat el partit amb un 3 a 0 al descans, uns moments de desconnexió a l'inici de la segona meitat (amb errors en defensa i poca definició en atac) permetien créixer a l'Alcorcón que amb fortuna aconseguia marcar el 3 a 1 amb un xut de Claire Currey que Laia Vives s'acabava introduïnt a la seva pròpia porteria.

El partit va començar amb gran empenta del Voltregà, que volia deixar el partit sentenciat aviat. Al minut 3, Carla Giudici penjava una bola a Natasha Lee que rematava a la perfecció al pal curt de Laura Hernández des de l'interior del quadre. Era un gran inici d'un Voltregà que dominava el partit sense deixar pensar a la gran constructora del joc madrileny, Claire Currey. Els minuts passaven sense canvis a l'electrònic i amb major domini voltreganès. No era fins al minut 14 quan Motxa Barceló robava la bola a Maria del Moral, superava Carolina Escobar i feia una centrada dins l'àrea a Carla Giudici que després de controlar la bola l'enviava magistralment a l'escaire. Era el 2 a 0 que deixava el partit ben encarat.

Només un minut més tard el Voltregà hauria pogut ampliar l'avantatge. Anna Romero rebia una falta quan entrava a l'àrea i l'àrbitre concedia penal. Natasha Lee era l'encarregada de llançar-lo però Laura Hernández aturava el tret i la segona opció, de Lee després de passar per darrera la porteria de l'Alcorcón, sortia alta. Només havien passat dos minuts més, al minut 17, quan entre Natasha Lee i Anna Casarramona robaven la bola a Carolina Escobar. Casarramona sortia al contraatac superant Marina Rodríguez i quan entrava a l'àrea col·locava la bola perfectament a la xarxa de l'Alcorcón. Era el 3 a 0 amb el que s'arribava al descans i que semblava deixar el partit totalment controlat pel Voltregà.

L'inici de la segona meitat va ser molt més complicat. El Voltregà va sortir massa relaxat en defensa i tou en atac. Això va permetre que l'Alcorcón, que havia sortit molt més enxufat, agafés força. I encara en va agafar més després que Claire Currey marqués el 3 a 1 amb molt fortuna. La capitana anglesa baixava la bola controlada de des mitja pista i s'internava a l'àrea sense oposició. Allà rematava una bola que s'esmunyia sota el cos de Vives. En l'intent per bloquejar la bola sota seu però, Vives acabava introduint la bola a la seva porteria.

Les madrilenyes es creien amb opcions i atacaven amb molt més convenciment davant un Voltregà tou en defensa. Tot i això, Motxa Barceló enviava dues boles al pal avisant a les madrilenyes. Quan pitjor ho estava passant el Voltregà, una assistència genial de Natasha Lee deixava sola a Anna Romero dins l'àrea. La voltreganesa no fallava i feia pujar el 4 a 1 de la tranquil·litat a l'electrònic. En la jugada següent, Julia de Andrés enviava la bola al pal i pocs segons després el Voltregà cometia la desena falta d'equip i concedia una falta directa les madrilenyes. Claire Currey però no podia superar una gran Laia Vives, que s'avançava als moviments de l'anglesa robant-li la cartera.

Els minuts passaven i el 4 a 1 es mantenia a l'electrònic. David Bou donava entrada a Laia Jiménez que disputava els primers minuts de la temporada a la OK Lliga femenina. Quan faltaven dos minuts pel final, l'Alcorcón cometia la desena falta d'equip i donava la ocasió al Voltregà de sentenciar el matx de falta directa. Carla Giudici era qui la llançava però la bola sortia fora per poc en el primer intent. Ella mateixa recollia el rebot en la tanca i punxava la bola a l'interior de la porteria madrilenya. Era el 5 a 1 final.

El Voltregà sumava el segon triomf consecutiu contra dos dels rivals potents d'aquesta OK Lliga femenina. Les noies de David Bou jugaran aquest dijous a 2/4 de 10 del vespre a la pista del Noia Freixenet en la 2a jornada de la OK Lliga, que es va ajornar per l'Europeu sub-20.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Natasha Lee (1), Anna Romero (1), Carla Giudici (2) -cinc inicial-; Anna Casarramona (1), Maria Ferrón i Laia Jiménez.

Patin Alcorcón: Laura Hernández, Carolina Escobar, Claire Currey (1), Maria Del Moral, Marina Rodríguez -cinc inicial-; Iris Ledesma, Julia De Andrés, Elena Sala i Marina Curto (portera suplent).

Gols: 1-0, Natasha Lee, min 3; 2-0, Carla Giudici, min 14; 3-0, Anna Casarramona, min 17; 3-1, Claire Currey, min 24; 4-1, Anna Romero, min 32; 5-1, Carla Giudici, min 38.