dissabte, 26 de juny del 2010

Catalunya femenina es planta a la final de la Copa Amèrica de Vic on es trobarà amb Argentina

La selecció catalana femenina ja s'ha plantat a la final de la Copa Amèrica del 2010 que es disputa a Vic. El combinat que dirigeix Josep Maria Barberà s'ha desfet a les semifinals del combinat d'Alemanya sense masses problemes i amb un partit molt seriós per 5 gols a 0. Les jugadores del Voltregà han contribuït activament a la victòria amb quatre gols: dos de Motxa Barceló i dos de Carla Giudici.

El Voltregà femení està sent la base del combinat català amb sis jugadores. El combinat s'enfrontarà a Argentina en la final que es jugarà aquest diumenge a partir de les 4 de la tarda al pavelló Castell d'en Planes de Vic i que també es podrà seguir en directe des d'Osona per la tele a EL 9 TV o per la ràdio a EL 9 FM (92.8 FM). Les argentines van derrotar a Catalunya per 4 a 0 al partit de la fase de grups. Catalunya espera refer-se d'aquella derrota i mostrar la seva millor cara com ha fet davant Alemanya.

Durant els propers dies us oferirem galeries de fotos de tots els partits de la selecció catalana femenina així com el vídeo-resum i la galeria de fotos del darrer partit de la OK Lliga femenina.