diumenge, 20 de juny del 2010

Última jornada de la OK Lliga femenina amb tot per decidir a Igualada

El Voltregà femení disputarà aquest migdia la darrera jornada de la OK Lliga femenina davant l'Igualada. La jornada, que es farà en horari unificat, ha de servir per decidir el títol ja que encara no és matemàticament de ningú i hi opten el Cerdanyola, el Biesca Gijón i el Voltregà.

Les noies de Pep Maydeu tindran davant seu a un Igualada que només té en joc l'orgull i moure'se entre la 8a o 9a posició final a la taula. El conjunt igualadí, amb Maria Díez com a jugadora més perillosa, pot posar les coses complicades al Voltregà si les blanc-i-blaves no comencen a decidir el partit aviat i més al pavelló de les Comes d'Igualada. Tot i això, a l'anada el Voltregà va aconseguir una còmoda victòria per 6 gols a 2.

El títol però depèn d'una carambola per ser del Voltregà. Les blanc-i-blaves haurien d'esperar una ensopegada del Cerdanyola (que depèn de si mateix) a casa davant el Sant Cugat. En cas de derrota del Cerdanyola, el Biesca Gijón seria el millor posicionat. Les asturianes tenen un important derbi contra el Mieres, que s'hi juga el descens de categoria. Si el Biesca no sumés la victòria donaria opcions al Voltregà.

La classificació per la Copa d'Europa de la temporada vinent també està en joc ja que s'hi classifiquen els 4 primers de la OK Lliga femenina sempre que hi hagi el Biesca entremig. El Cerdanyola ja hi està matemàticament classificat mentre que el Voltregà està obligat a guanyar. Just al darrera, Vilanova i Arenys, empatats a punts, volen també una plaça que pot restar si el Voltregà suma els tres punts. El Vilanova visita la pista del Bigues i Riells, on va ensopegar dilluns el Cerdanyola (havent d'esperar una setmana per celebrar la lliga) mentre que l'Arenys de Munt visita la pista d'un còmode Noia Freixenet.