dilluns, 14 de juny del 2010

Doble victòria molt important a Madrid

El Voltregà va aconseguir aquest cap de setmana una doble victòria vital de cara a seguir amb aspiracions de classificar-se per la propera Copa d'Europa. L'equip de Pep Maydeu va veure's afavorit també per la victòria del Vilanova a la pista de l'Arenys que deixa els dos conjunts rere el Voltregà, que ara és 3r a la classificació a només 1 jornada del final.

Per Europa s'hi classifiquen els 4 primers classificats si el Biesca Gijón es troba entre ells. Sinó, els 3 primers. De moment, el Biesca Gijón, actual campió de la Copa d'Europa (i per tant hi accedeix de forma automàtica), és segon.

El Voltregà acabarà la OK Lliga femenina amb la disputa de la darrera jornada aquest dimecres a les 9 del vespre a la pista de l'Igualada en un partit que s'ha hagut d'avançar per la disputa de la Golden Cup per part de bona part de les jugadores del Voltregà.

En concret són sis les jugadores convocades per Josep M. Barberà a la selecció catalana d'hoquei patins. Laia Vives, Carla Giudici, Anna Romero, Motxa Barceló, Anna Casarramona i Marta Mompart han sigut les seleccionades i disputaran tant la Golden Cup a Blanes com la Copa Amèrica a Vic.

En els propers dies ampliarem tota la informació.