dimecres, 2 de gener del 2008

Empat de seleccions a la festa de l'hoquei

La selecció catalana d'hoquei patins i el Reno World's All Stars van empatar a dos gols en el partit que van disputar el passat 29 de desembre en la festa de l'hoquei patins que es va disputar al Palau Blaugrana i que organitza l'empresa de material esportiu Reno.


El conjunt català, dirigit per Josep Maria Barberà, comptava amb la presència de les jugadores voltreganeses Anna Romero i Cristina Barceló Motxa mentre que la portera, també del conjunt blanc-i-blau, Laia Vives va defensar el conjunt Reno World's All Stars on es van agrupar grans jugadores mundials.

El partit va començar molt animat i quan només s'havien disputat 3 minuts, quan l'argentina del Sant Feliu de Codines, Adriana Gutiérrez va superar la portera catalana Marta Bartrés i va inaugurar el marcador a favor del combinat mundial. Les ocasions per Catalunya van començar a arribar amb freqüència però Paula Torner i Mònica Piosa (que disposaven de les més clares), no eren capaces de transformar les ocasions en gol.

Una falta directa favorable al conjunt de Reno podria haver posat el 0 a 2 a l'electrònic però Marta Bartrés va impedir el gol de Pia Carla. Només un minut més tard, Motxa disposava d'un penal a favor que transformava en gol i aconseguia empatar el partit. Abans del descans, la selecció catalana encara tenia temps per oferir els seus millors minuts a la pista i Berta Tarrida ho confirmava marcant el 2 a 1 en una internada al quadre.

El segon temps va començar amb el mateix domini català i amb un penal comès per Natasha Lee sobre Rosa M. Tamburini, Motxa tenia la ocasió per tornar a marcar. Tot i això, Laia Vives, la portera del Voltregà i del Reno's All Stars al segon temps, va encertar les intencions de Barceló i va aturar el tret.

El perill però va anar arribant pel combinat de Reno i Natasha Lee era qui creava més perill, insistint a la porteria de la portera de l'Arenys, Laia Salicrú. Mònica Piosa també llançava contraatacs perillosos i Paula Torner era apunt de marcar el tercer. Tot i la resistència de Catalunya, Marina Rodríguez treia l'empat quan només restaven 7 segons pel final del matx.

Al final un bon empat pels dos conjunts que van fer mèrits i van disputar un interessant partit.

La festa va seguir amb la disputa del concurs de faltes directes que va endur-se el veterà jugador portuguès To Neves. L'exhibició de patinatge artístic en grup del Reus Deportiu i de Carla Pey, sotscampiona del món júnior van fer més agradable l'espera abans i al descans del partit masculí.

Al partit masculí, els dos conjunts van acabar empatats a 5 amb un bon nivell de joc i d'espectacle. El partit va servir, a més, per donar el comiat al fins ara capità de la selecció catalana, el gironí Ivan Tibau. Un punt i final emotiu a una gran jornada d'hoquei patins.

2 comentaris:

PUTO,VIC ha dit...

VICA EL VOLTREGA

PUTO,VIC ha dit...

AMUNT NOIES I VISCA EL VOLTREGA