dissabte, 26 de gener del 2008

El sorteig de la Copa de la Reina, dimarts 5 de febrer

La Copa de la Reina ja té definits els 8 equips que hi prendran part els propers 23 i 24 de febrer a Sant Sadurní d'Anoia. El club voltreganès és un dels participants i s'haurà d'enfrontar amb

- Biesca Gijon
- Alcorcón
- Igualada
- Noia Freixenet
- Raxoi
- Ureca
- Bionet Rivas

El sorteig de la competició es disputarà el proper dimarts 5 de febrer al saló d'actes de les Caves Freixenet. Com que la copa no té caps de sèrie, el sorteig serà pur entre tots els participants. El sorteig serà a les 11 del matí i comptarà amb la presència de Carmelo Paniagua, president de la Federació Espanyola de Patinatge (FEP).

D'altra banda, la organització ha establert els horaris de la competició. La primera jornada, el 23 de febrer, començarà amb la disputa dels quarts de final entre les 9 del matí i les 2 del migdia. A partir de les 4 de la tarda, els perdedors jugaran entre si i posteriorment es jugaran les semifinals amb els guanyadors del matí. Pel què fa a diumenge 24 de febrer, s'acabaran de certificar les posicions entre el 8è i el 3r lloc. La final està prevista per la 1 del migdia tot i que encara no s'ha establert com a horari definitiu.