dimarts, 8 de gener del 2008

Una que se'n va i l'altra que torna

Després de les festes nadalenques, l'activitat a l'hoquei patins femení torna a arribar. Qui no serà a l'equip del Voltregà però serà Anna Romero. La voltreganesa està d'erasmus a Pistoia, a poc més de mitja hora de Florència (Itàlia). La davantera blanc-i-blava, clau en molts dels triomfs d'aquesta temporada i que porta 14 dianes, estarà fora durant el proper mes i mig, ja que per la Copa de la Reina els propers 23 i 24 de febrer s'espera que ja pugui ser aquí.

La Copa de la Reina s'ha acabat avançant al 23 i 24 de febrer enlloc de l'1 i 2 de març inicials degut a la Copa del Rei masculina. La competició masculina s'ha avançat una setmana per evitar coincidir amb les eleccions generals del 9 de març i això ha fet que la competició femenina també s'avancés.

D'altra banda, el club voltreganès ja podrà comptar amb una de les seves millors armes, Carla Giudici que per estudis a Polònia encara no ha pogut disposar de minuts aquesta temporada i que ara està entrenant durament per recuperar el nivell de forma.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ufff q tremenda sta!!
sorts q as tornat!!!!!!!!