divendres, 28 de desembre del 2007

Aquest dissabte, tots al Palau!



Les seleccions catalanes femenina i masculina disputaran aquest dissabte una nova festa de l'hoquei patins que organitza any rere any la marca de material d'hoquei Reno. Entre les activitats, que començaràn a les 11 del matí, les més destacades arribaran al torn de tarda.

A les 4 de la tarda, la selecció catalana femenina disputarà el seu partit davant un combinat mundial: el Reno World's All Stars. La femenina, dirigida per Josep Maria Barberà, comptarà amb dues voltreganeses: Anna Romero i Cristina Barceló. Però aquesta no serà l'única representació voltreganesa ja que a l'altre equip, el conjunt Reno World's All Star, dirigit per Josep Enric Torner, hi serà present la portera voltreganesa Laia Vives.

La resta de la selecció catalana estarà formada per Marta Bartrés (Mataró) i Laia Salicrú (Arenys de Munt) a la porteria i Mònica Piosa (Cerdanyola), Paula Torner (Vic), Berta Tarrida (Noia), Marta Soler (Igualada), Rosa M. Tamburini (Sant Cugat), Emma Corominas (Vic) com a jugadores de pista.

Pel què fa a la resta de selecció Reno World's All Stars, Viki Rodríguez farà parella amb Laia Vives a la porteria i Natasha Lee, Marina Rodríguez, María Herbón, Natalia Noe (ARG), Pia Carla (ARG), Daniela Guerrero (ARG), Adriana Gutiérrez (ARG) i Vanessa Daebo (FRA) com a jugadores de pista.

Després del partit femení, començarà el concurs de faltes directes amb la participació de grans jugadors tècnics. Després de la primera fase, la jornada seguirà amb el partit masculí entre la selecció catalana i el Reno World's All Stars a partir de les 7 del vespre i que posarà el final de festa.