dissabte, 8 de desembre del 2007

El Voltregà s'imposa en una victòria molt treballada

El Voltregà va aconseguir aquest dijous una victòria molt important davant el Cerdanyola. El partit, que estava pendent des de la 2a jornada, va ser molt vibrant i no es va decidir fins a dos minuts pel final quan el Voltregà va marcar el 5 a 4. El Voltregà ja no va comptar amb Montse Caralt que ha decidit deixar l’equip, esperem que no definitivament.

L’inici ja va ser prometedor. Els dos equips començaven a provar sort sense complexes i les recuperacions a mitja pista per un i altre equip van ser molt habituals. El primer gol només va tardar un minut en arribar. Adeline rebia la bola a la banda dreta i després d’una ràpida penetració al camp contrari, feia una passada enrere a Anna Romero, que definia rematant la bola al fons de la xarxa.

El partit però, no seria ni molt menys senzill. Laia Vives no es cansava d’aturar boles sota els pals sempre molt segura i atenta davant les accions de l’exvoltreganesa Daniela Guerrero o Vanessa Daribo, les més perilloses del Cerdanyola. El perill era constant i això obligava als tècnics Raül Doblas i Carles Dulsat a donar moltes instruccions durant els temps morts.

Al minut 15 i mig, un contraatac de l’exvoltreganesa Mònica Piosa i de Daribo, que va ser qui va acabar marcant, va servir al Cerdanyola per retallar distàncies. Només 30 segons més tard, Daniela Guerrero llançava un nou contraatac i Daribo aconseguia trobar forat per un xut franc que Marta Fuentes desviava despistant Laia Vives i marcant l’1 a 2.

Abans del descans, el Cerdanyola va tenir temps per consumar la remuntada. De nou Daribo amb un tret pràcticament sense angle, aconseguia que la bola s’esmunyis sota Vives i marcava l’1 a 3. Amb avantatge per el Cerdanyola s’arribava al descans després d’un primer temps molt intens i amb 4 gols.

Al segon temps, Voltregà i Cerdanyola saltaven a la pista amb la mateixa intensitat. Tot i això, el Voltregà començava a afinar l’olfacte de gol. Només s’havien disputat dos minuts quan un penal comès sobre Motxa va permetre a la mateixa jugadora tornar a escurçar diferències i situar el 2 a 3 a l’electrònic.

Només 20 segons més tard, Motxa feia una excel·lent assistència a Romero que definia a la perfecció i marcava l’empat a 3.

El partit, entrava llavors en una fase de moltes ocasions sense que cap s’acabés de concretar. Laia Vives a la porteria seguia resolent molt bé el partit amb grans aturades i l’equip seguia responent amb bones ocasions.

Al minut 31, Mònica Piosa feia una bona internada per la banda i provava sort amb un tret fort que Clara Ferrer aconseguia tocar i enviar a gol per tornar a avançar el Cerdanyola.

El Voltregà però no es va arronsar i Carla Dorca recuperava una bola, creuava la pista i feia una perfecte assistència a Romero que rematava a gol, el tercer del seu compte particular.

Només quedaven quatre minuts i amb la tercera targeta groga, el Cerdanyola perdia una de les seves millors armes, Daniela Guerrero, que era expulsada.

Una recuperació a mitja pista va donar lloc a l’últim gol. Una gran jugada d’equip amb una combinació ràpida de Romero, Motxa i Adeline, va acabar amb el gol de la francesa que donaria el triomf final a l’equip de Sant Hipòlit.

Amb el gol voltreganès, el tècnic Carles Dulsat es veia obligat a demanar un nou temps mort pel Cerdanyola per provar un últim cop de sort i aconseguir puntuar a l’Oliveras de la Riva.

Això però, no va ser així i el Voltregà va saber contemporitzar els dos minuts que restaven i no es va posar nerviós i va ampliar la seva possessió. Adeline Le Borgne, després de 40 minuts de partit, encara es veia en cor de desfer-se de Clara Ferrer i Mònica Piosa en una exhibició de tècnic i control.

Amb el xiulet final, les jugadores voltreganeses van poder assaborir un nou triomf, aquest molt treballat, davant un dels equips més potents, el Cerdanyola.

Amb aquesta victòria el Voltregà recupera el liderat i jugarà el proper partit aquest dissabte a casa davant el Mataró.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa, Adeline Le Borgne i Anna Romero.

Gols: 1-0, Anna Romero, min 1:10”; 1-1, Vanessa Daribo, min 15:30”; 1-2, Marta Fuentes, min 16; 1-3, Vanessa Daribo, min 19:26”; 2-3, Motxa (p.), min 22:21”; 3-3, Anna Romero, min 22:59”; 3-4, Clara Ferrer, min 31; 4-4, Anna Romero, min 36; 5-4, Adeline Le Borgne, min 38.

P.D: Per problemes tècnics no hem pogut penjar la crònica més aviat, preguem disculpeu les molèsties.