dimarts, 4 de desembre del 2007

Empat amb gust a poc davant l'Arenys


El Voltregà no va poder passar de l'empat aquest diumenge a la pista de l'Arenys de Munt. Les noies de Raül Doblas no van trobar la manera de superar una encertada Laia Salicrú i només van ser capaces d'igualar el gol inicial de l'Arenys.

El conjunt del Maresme, dirigit per Andreu Graupera, no arribava al partit en el seu millor moment però sortia molt concentrada a la pista. Això li va permetre posar-se per davant amb una jugada amb molta sort: un tret de mitja distància que va picar a un pal i després de tornar a rebotar a l'altre pal, va acabar al fons de la xarxa. Una jugada d'absoluta mala sort que donava el primer gol a les del Maresme.

A partir de llavors, el Voltregà s'esforçava al màxim per recuperar el terreny perdut però les coses no acavaben de sortir. Les blanc-i-blaves tenien millor possessió, dominaven a la pista i generaven més perill al marc contrari però la portera Laia Salicrú es mostrava infranquejable.

Abans d'arribar al descans, Cristina Barceló 'Motxa' disposava d'una oportunitat clara des del punt de penal, però de nou, Salicrú aturava el tret. Amb l'1 a o favorable a l'Arenys, s'arribava al descans.

Al segon temps, el Voltregà va seguir avassallant la porteria de l'Arenys que va resistir molt bé la envestida blanc-i-blava. Tot i això, una falta directa favorable al Voltregà va permetre a Adeline Le Borgne aconseguia marcar el gol de l'empat.

Fins a l'instant final, els dos conjunts van buscar el gol però cap de les ocasions va tornar a acabar al fons de la xarxa.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa, Carla Dorca, Adeline Le Borgne (1), Anna Romero i Montse Caralt.