diumenge, 2 de setembre del 2012

El Voltregà cau amb l'Igualada (2-3) en el partit de presentació

El Voltregà femení no va poder guanyar en el seu partit de presentació de festa major davant l'Igualada i va caure derrotat per 2 gols a 3. Les noies de David Bou van fer un bon partit però no van saber aprofitar les ocasions de què van disposar per empatar i fins i tot guanyar. Tot el contrari que l'Igualada, que va aprofitar les tres ocasions més clares de què va disposar, una d'elles de penal, per fer tres gols.

El partit es va disputar en dues parts de 25 minuts, cinc més del que és habitual en l'hoquei femení. La primera meitat va començar amb insistència voltreganesa, que amb Romero, Giudici i Barceló generava ocasions que la portera igualadina aturava. No era fins al minut 14 que Raquel Bernadas foradava per primer cop la porteria de Laia Vives.

El Voltregà insistia però després d'una bona ocasió voltreganesa, arribava el 0 a 2, també de Bernadas. Les de David Bou generaven ocasions però no trobaven el camí del gol. En l'últim minut de la primera meitat, un penal contra el Voltregà permetia a Laura Salvador marcar el 0 a 3 i deixar el partit molt de cara.

A la segona meitat, el conjunt blanc-i-blau aconseguia retallar diferències amb un gol de Carla Giudici al minut 5 de la represa. Les ocasions per les voltreganeses es repetien però sense poder convertir-les en gol. Carla Giudici tornava a disposar de l'ocasió més clara tres minuts després quan les igualadines arribaven a les deu faltes i concedien una falta directa a les voltreganeses. Giudici però no podia superar la portera de l'Igualada, molt encertada.

La davantera voltreganesa s'havia de retirar de la pista minuts després quan rebia un cop d'estic a la cara en una jugada personal. El cop, al front, l'obligava a deixar la pista, marejada i atordida. L'àrbitre considerava que era una falta mereixedora de falta directa i Natasha Lee disposava de l'ocasió. L'asturiama però tampoc aconseguia marcar.

A sis minuts pel final arribava la desena falta del Voltregà i Raquel Bernadas llançava la falta directa però no podia superar una encertada Maria Ballesta. El Voltregà generava bones ocasions però no tenia encert. També la joveníssima Aina Arxé, que està fent la pretemporada amb el primer equip, disposava de molts minuts per exhibir una exceŀlent tècnica. El 2 a 3 arribava a 5 segons pel final quan Anna Casarrramona enviava a la xarxa una bola morta dins l'àrea. Era un gol que maquillava el marcador i feia més justícia al que s'havia vist a la pista.

Aquest era el primer amistós de l'equip després de dues setmanes de pretemporada i enmig de la festa major de Sant Hipòlit. Les voltreganeses començaran la temporada a l'OK Lliga 2012-13 el proper 15 de setembre davant el Palau de Plegamans. L'equip no ha tingut cap fitxatge de fora del club i només Sílvia Jurado, que ja va formar part de l'equip durant bona part de la temporada passada, s'incorpora plenament al primer equip. En l'apartat de baixes, destaca la de la capitana Maria Ferron, que ha deixat la pràctica de l'hoquei, tot i que continua vinculada a l'equip fent les funcions de delegada juntament amb Glòria March. També ha deixat l'equip Laia Jiménez, que jugarà amb el Reus, ciutat en la que inicia estudis universitaris.

Laia Vives i Maria Ballesta a la porteria i Natasha Lee, Anna Casarramona, Cristina 'Motxa' Barceló, Sílvia Jurado, Anna Romero i Carla Giudici formen l'equip d'aquests temporada, comptant també amb jugadores de la base, que també disposaran de minuts.