diumenge, 16 de setembre del 2012

Debut amb victòria davant un combatiu Palau de Plegamans (5-4) (actualitzat)

El Voltregà femení va començar l'OK Lliga 2012-13 amb una victòria a casa davant el Palau de Plegamans. El conjunt de David Bou es va imposar per 5 gols a 4 en un partit molt treballat i que va haver de lluitar fins a l'últim segon davant un Palau amb molt perill, molt potencial ofensiu i que ho va donar tot fins a la botzina final.

El partit es va posar de cara ben aviat. Al minut 3, Motxa Barceló marcava l'1 a 0 rematant una assistència de Carla Giudici i culminant un ràpid contraatac que llançava Anna Casarramona. L'alegria durava poc i un minut després, Elisabet Gurri, també de contraatac, feia el gol de l'empat en un tret que primer aturava Laia Vives però que després d'una paràbola acabava a la xarxa.

El Voltregà però no es rendia i vint-i-cinc segons després tornava a marcar amb un xut creuat de Carla Giudici que tornava a posar les voltreganeses per davant. El Voltregà començava a controlar el partit amb possessions llargues i generant ocasions. Al minut 9 arribava el 3 a 1 quan Anna Casarramona enviava a la xarxa una falta servida en curt per Motxa Barceló des d'una de les cantonades de l'àrea del Palau.

El Voltregà seguia generant bones ocasions igual que el Palau, que arribava amb molt perill a la porteria de Vives. Abans del descans, Gurri recuperava una bola a la seva àrea i després de creuar tota la pista foradava la porteria de Vives amb un tret creuat. Amb el 3 a 2 s'arribava al descans.

La segona meitat començava amb Maria Ballesta a la porteria en substitució de Laia Vives i amb el Voltregà buscant ampliar diferències. Anna Romero és qui generava les millors ocasions. Tot i això, al minut 27, Berta Busquets aconseguia empatar el partit sortint de darrera la porteria de Ballesta.

L'empat durava poc. Anna Romero s'encarregava de fer el 4 a 3 a favor del Voltregà rematant una centrada de Casarramona. Les voltreganeses però no aconseguien sentenciar el partit. Casarramona disposava de les millors ocasions amb xuts exteriors i des de dins de l'àrea però no aconseguia marcar. A vuit minuts pel final, Berta Busquets veia la targeta blava per protestar a l'àrbitre enmig d'una jugada. Això permetia a Natasha Lee marcar el 5 a 3 transformant la falta directa.

Les faltes voltreganeses però s'acostaven a la desena, que arribava quatre minuts després. Berta Busquets era qui llançava la falta directa i tot i que Ballesta aturava el primer tret, la jugadora del Palau rematava el refús a la xarxa. Era el 5 a 4 amb quatre minuts per davant. Les vallesanes ho donaven tot i insistien buscant l'empat fins al darrer instant. El Voltregà però no permetia que s'acostessin a la porteria de Ballesta amb una Anna Romero estelar en funcions defensives i aconseguia adormir el partit amb possessions llargues fins a la botzina final.

El Voltregà s'enduia els tres primers punts suant de valent per superar un Palau que ha aconseguit confegir un equip sòlid i que posarà en problemes a molts equips. Les de David Bou van jugar un bon partit però necessiten afinar la punteria en atac, traient més rendiment a les ocasions que generen.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Carla Giudici –cinc inicial–; Anna Romero, Sílvia Jurado i Maria Ballesta (portera suplent).

HC Palau de Plegamans: Maria Caparrós, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Elisabet Gurri, Daniela M. Membreño –cinc inicial–; i Paula Ferrón.

Àrbitre: R. Burgos, regular. Va ensenyar targeta blava a Berta Busquets pel Palau.

Gols: 1-0, Motxa Barceló, min 3; 1-1, Elisabet Gurri, min 4; 2-1, Carla Giudici, min 5; 3-1, Anna Casarramona, min 9; 3-2, Elisabet Gurri, min 16; 3-3, Berta Busquets, min 27; 4-3, Anna Romero, min 28; 5-3, Natasha Lee (f.d.), min 32; 5-4, Berta Busquets (f.d.), min 36.