dimarts, 5 de juny del 2012

Una victòria a Alcorcón (2-3) per tancar la temporada

El Voltregà femení es va acomiadar de la temporada 2011-12 amb una victòria a la pista de l’Alcorcón, privant així les locals de participar a la propera Copa d’Europa. Les voltreganeses portaven dues derrotes consecutives i van acabar la temporada de la millor forma possible.

Tot i que Marina Rodríguez va avançar les locals al marcador, Carla Giudici i Natasha Lee van remuntar pel Voltregà quan s’havien disputat tretze minuts de joc. Carla Giudici va fer l’1 a 3 que l’anglesa Claire Currey va poder maquillar per les madrilenyes.

El partit també servia de comiat a Maria Ferron, que va disputar els seus darrers minuts a la màxima categoria de l’hoquei estatal. El Voltregà tanca la temporada líder amb 61 punts i com a màxim equip golejador (empatat amb el Girona) i com a equip menys golejat.

Patín Alcorcón: Laura Hernández, Sonia Rodríguez, Marina Rodríguez, Maria Dolores Cancelas i Lucia Martínez –cinc inicial–; Del Moral, Currey i Escobar.

CP Voltregà: Maria Ballesta, Natasha Lee, Anna Casarramona, Motxa Barceló, Anna Romero –cinc inicial–, Maria Ferron, Carla Giudici i Sílvia Jurado.

Àrbitre: Sanz, bé.

Gols: 1-0, Marina Rodríguez, min 4; 1-1, Carla Giudici, min 12; 1-2, Natasha Lee (p.), min 13; 1-3, Carla Giudici, min 15; 2-3, Claire Currey, min 17.