dilluns, 24 de setembre del 2012

Un Voltregà poc efectiu deixa escapar els primers punts davant un Bigues lluitador (2-2) (actualitzat)

El Voltregà va acusar la seva falta d'encert i va deixar escapar els primers punts de la temporada en la segona jornada de lliga. El conjunt de David Bou no va poder passar de l'empat a dos davant un Bigues i Riells que va fer una defensa aferrissada i va estar encertat en atac.

El partit va començar amb una lluita de tu a tu entre els dos equips. El Voltregà controlava la possessió de la bola i jugava més ordenat però no trobava fisures en una bona defensa vallesana que complicava les opcions de disparar a porteria. El Bigues, a més, generava molt perill en accions ràpides al contraatac però Laia Vives salvava al conjunt blanc-i-blau responent amb molt bones aturades.

El matx avançava amb més descontrol i amb el Voltregà disposant de més bones ocasions. El protagonisme requeia en les dues porteres: Laia Vives i Cristina Vegas, que realitzaven les millors aturades. Això va fer que s'arribés al descans amb l'empat a zero inicial.

La segona meitat va començar més animada. El Voltregà arribava amb més facilitat i quan s'havien disputat tres minuts Carla Giudici enviava la bola a la xarxa en un xut des de la frontal després de recuperar ella mateixa una bola a mitja pista. La portera del Bigues aturava la bola però no podia impedir que arribés a la xarxa.

La resposta del Bigues i Riells era gairebé immediata. Només havien passat 22 segons quan Vanesa García recuperava la bola a la seva àrea, creuava tota la pista i superava Laia Vives després d'entrar a l'àrea. El partit seguia igualat i amb alternatives per les dues bandes.

Les voltreganeses començaven a buscar solucions per foradar la defensa del Bigues penjant boles a l'àrea amb insistència buscant que alguna jugadora voltreganesa en desviés alguna a la xarxa. La polèmica va arribar en una recuperació de Natasha Lee, que quan llançava el contraatac era frenada amb falta per Sara Cristòfol. El Voltregà i Lee especialment reclamaven falta directa però l'àrbitre no la va concedir.

Quedaven 6 minuts pel final quan Sílvia Jurado feia una assistència a Motxa Barceló, que es regirava a la frontal per enviar la bola a la xarxa. Era el 2 a 1 que posava el partit molt de cara per les voltreganeses.

El matx s'obria amb el Bigues buscant l'empat i el Voltregà amb intenció de sentenciar fent el tercer. Les ocasions per les dues bandes no portaven gols. A tres minuts pel final, Judith Milla s'inventava un xut llunyà que entrava per l'escaire de la porteria de Laia Vives. Era l'empat a dos.

Els tres minuts finals van ser de domini voltreganès. Les de David Bou buscaven el gol de la victòria amb insistència però no podien superar la bona defensa del Bigues. Tot i la bona defensa, el Bigues i Riells aconseguia inquietar al contraatac amb una bona ocasió de Judith Milla que Laia Vives encertava en aturar. El partit s'acabava amb empat a dos amb un Voltregà que li manca encert en els metres finals i que encara li falta rodatge.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–; Natasha Lee i Sílvia Jurado.

Bigues i Riells: Cristina Vegas, Sara Cristòfol, Vanesa Garcia, Laia Pera, Marta Borràs –cinc inicial–; Gemma Cristòfol i Judith Milla.

Àrbitre: J. Cornudella, regular.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 23; 1-1, Vanesa García, min 3; 2-1, Motxa Barceló, min 34; 2-2, Judith Milla, min 27.