divendres, 2 de desembre del 2011

Victòria important a Palau de Plegamans (0-2) i més líders! (actualitzat)

El Voltregà femení va aconseguir una nova i important victòria aquest divendres al vespre a la pista del Palau de Plegamans. El conjunt de David Bou es va imposar en un partit vistós i amb bon joc per part dels dos conjunts. Les voltreganeses es van avançar al minut 9 amb un gol de Natasha Lee de falta directa després que Berta Busquets veiés la targeta blava. Després va ser Carla Giudici qui va foradar la porteria del Palau de Plegamans amb un gol a quatre minuts del descans.

El partit va ser vistós des del primer moment amb atacs constants a una i altra porteria. Les dues porteres prenien protagonisme tot i que el Voltregà és qui inquietava més la porteria vallesana. Després de diverses bones ocasions va arribar el primer gol de l'estic de Natasha Lee. Va ser al minut 9 després que Berta Busquets veiés la targeta blava per enganxar per darrera a Anna Romero tot i que de forma involuntària, però el reglament no distingeix entre si hi ha intenció o no. Lee no fallava amb una finta de dreta a esquerra i enviava la bola a la xarxa.

Les voltreganeses passaven a dominar més el partit generant bon joc i ocasions però sense poder tornar a foradar la porteria defensada per Carla Pisa. Tot i això, les locals van disposar de grans ocasions per retallar diferències però Laia Vives va tornar a brillar sota pals. No va ser fins al minut 16 quan Carla Giudici va aconseguir forada per segon cop la porteria de les vallesanes recuperant una bola morta a la frontal, entrant dins l'àrea, driblant la portera i definint a la xarxa.

Laura Puigdueta i la capitana Berta Busquets seguien portant els atacs del Palau, que defensava molt bé i sortia amb molt perill al contraatac fent lluir a Laia Vives una vegada i una altra. El 0 a 2 es va mantenir però fins al descans tot i que a 30 segons per acabar el primer temps, la internacional Laura Puigdueta enviava la bola al pal.

A la segona meitat les coses van seguir igual, amb el Voltregà dominant però amb el Palau de Plegamans creant perill en jugades aïllades i sortint molt bé al contraatac. El Voltregà va disposar de grans ocasions davant de la portera Maria Caparrós (que a la segona meitat va substituïr Pisa) que va tenir una gran actuació i va mantenir el Palau de Plegamans viu dins el partit. El gol de les vallesanes però no va arribar i el Voltregà es va poder imposar per 0 gols a 2.

Amb aquesta victòria, el Voltregà segueix al capdavant de la classificació i encara no coneix la derrota. Laia Vives també suma el segon rosco de la temporada.

Palau de Plegamans: Carla Pisa, Berta Busquets, Laura Puigdueta, Daniela Membreño, Elisabet Gurri –cinc inicial–, Paula Ferron, Ariadna Pujalt i Maria Caparrós (p.s.)

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Anna Romero, Natasha Lee, Carla Giudici –cinc inicial–, i Anna Casarramona

Àrbitre: Lluïsa Pérez. Va ensenyar targeta blava a Berta Busquets pel Palau de Plegamans.

Gols: 0-1, Natasha Lee (f.d.), min 9; 0-2, Carla Giudici, min 16.