diumenge, 4 de desembre del 2011

Partit de tràmit per golejar el Traviesas Vigo (9-0) i situar-se líders en solitari (actualitzat)

El Voltregà va tancar la doble jornada del cap de setmana golejant el Traviesas Vigo. El conjunt de David Bou no va tenir rival i es va prendre el partit com un entrenament per a mantenir el bon nivell de forma i per adaptar-se sobre la pista de plàstic en la que aquest dilluns el Voltregà masculí es veurà les cares amb el Monjos en un partit televisat per Esport 3 i Teledeporte.

Bou va treure a la pista un equip amb jugadores que habitualment no disposen de tants minuts i va donar un merescut descans a Laia Vives permetent que Maria Ballesta disputés els 40 minuts i s'anotés el primer zero del seu compte particular, sense encaixar cap gol. El partit va ser fàcil i als 50 segons, el Voltregà ja havia obert el marcador amb el primer gol d'Anna Romero que desviava a boca de canó un tret de Maria Ferrón des de mitja pista. El segon gol va tardar més a arribar. Primer va arribar un penal on Carla Giudici no va poder superar Antia Noya al minut 6 de partit.

No va ser fins al minut 11 quan Carla Giudici va perforar la porteria gallega per segon cop aprofitant una assistència d'Anna Romero dins l'àrea. No havien passat ni 45 segons quan Carla Giudici tornava a marcar després de recuperar la bola a mitja pista i amb velocitat deixar anar un potent xut abans d'entrar a l'àrea. Era el 3 a 0.

Els gols seguien caient i el quart va arribar de l'estic de la jove Sílvia Jurado que 50 segons després del tercer rematava a gol una centrada de Carla Giudici des de l'interior del quadre. El partit era de domini únicament voltreganès amb el Vigo sense gairebé crear perill i donant molt poca feina a Maria Ballesta. El 5 a 0 va arribar de l'estic de Motxa Barceló que no feia ni un minut que era a la pista. La gironina rebia una assistència de Sílvia Jurado i encarava Noya en solitari driblant-la i enviant la bola a la xarxa tornant a fer gala del gran esperit golejador que la caracteritza. Amb el 5 a 0 es va arribar al descans.

La segona meitat va seguir amb la mateixa tònica. Ben aviat, Anna Romero va marcar el sisè gol voltreganès després d'una assistència de Natasha Lee després de passar rere la porteria del Traviesas Vigo. Només un minut més tard, Anna Casarramona recuperava la bola a tres quarts de pista i amb velocitat entrava a l'àrea i definia sota el cos de la portera gallega. El partit entrava llavors en un estadi de poques ocasions i amb el joc molt estancat amb clar domini de les voltreganeses. David Bou havia rotat amb rapidesa la banqueta durant tota la primera meitat però a la segona només ho feia una vegada amb un canvi de les 4 jugadores de pista a la vegada al minut 33, un luxe que el partit permetia. Ho feia just després del vuitè gol del partit, obra de Natasha Lee després d'una assistència d'Anna Romero des de l'interior del quadre.

El definitiu 9 a 0 arribava dos minuts després de l'estic de la capitana Maria Ferrón que recuperava la bola a mitja pista i abans d'entrar a l'àrea definia amb un tret pel pal curt de la portera gallega. L'úlima ocasió de gol va arribar a un minut del final quan el Vigo va arribar a les deu faltes. Carla Giudici però no va poder superar Antia Noya en el llançament de la falta directa.

Aquests sis punts del cap de setmana serveixen al Voltregà per no tenir ja cap partit ajornat i per situar-se líder en solitari al capdavant de l'OK Lliga femenina després que l'Alcorcón, el Palau de Plegamans i el Girona (amb qui el Voltregà estava empatat a punts) ensopeguessin aquesta setmana. El Voltregà de David Bou és l'únic equip que encara no coneix la derrota.

Dimecres el Voltregà jugarà a la pista de l'Sfèric Terrassa a 2/4 de 9 del vespre.

CP Voltregà: Maria Ballesta, Anna Romero, Maria Ferrón, Sílvia Jurado, Carla Giudici –cinc inicial–, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Casarramona i Laia Jiménez

Traviesas Vigo: Antía Noya, Lucía Contreras, Alba Oya, Laura Vigoya, Ana Abalde –cinc inicial–, Laura Fernández i Yolanda Noya.

Àrbitre: José Antonio Sanz.

Gols: 1-0, Anna Romero, min 1; 2-0, Carla Giudici, min 11; 3-0, Carla Giudici, min 12; 4-0, Sílvia Jurado, min 13; 5-0, Motxa Barceló, min 15; 6-0, Anna Romero, min 23; 7-0, Anna Casarramona, min  24; 8-0, Natasha Lee, min 32; 9-0, Maria Ferrón, min 35.