diumenge, 11 de desembre del 2011

Golejada al Biesca Gijón amb un gran joc col·lectiu (6-1) (actualitzat)

El Voltregà va atropellar al Biesca Gijón aquest dissabte a la tarda. El conjunt de David Bou no va tenir miraments amb un Biesca Gijón que tot i la presència de la sempre decisiva i gran jugadora Luchi Agudo, troba a faltar en excés a Marta Soler. Les voltreganeses es van imposar per un contundent 6 a 1 en un partit que van dominar d'inici a fi.

El conjunt voltreganès va començar el partit dominant el joc però sense acabar de trobar la forma de foradar la porteria de Christina Klein tot i tenir bones ocasions d'Anna Romero, Carla Giudici i Motxa Barceló. L'entrada a pista d'Anna Casarramona a l'equador de la primera meitat va canviar el partit per complert. La manlleuenca va ser el revulsiu que necessitava l'equip de David Bou. No feia ni un minut que era a la pista quan Casarramona feia una assistència de gol a Carla Giudici després d'una jugada ràpida. Giudici aconseguia obrir el marcador pel Voltregà.

El partit es posava encara més de cara mig minut després quan Anna Casarramona marcava el 2 a 0 després de culminar un contraatac amb velocitat llançat per Natasha Lee. Amb el 2 a 0 l'equip respirava tranquil amb la tranquilitat que Laia Vives, que repareixia tot i els problemes de lumbalgia, ho seguia aturant tot. Quan quedaven 4 minuts i mig pel descans arribava un 3 a 0 que encara sentenciava més el partit. Carla Giudici robava la bola a mitja a pista a Sara González, sortia sola al contraatac i superava Klein amb un tret ajustat al pal. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans amb la sensació que el Voltregà era clarament superior i que els intents del Biesca no fructificaven.

L'inici de la segona meitat va ser més tranquil. El Biesca presionava molt més i buscava un gol per mantenir-se viu. El va trobar però no va ser fins al minut 29 de partit, a 11 minuts del final, amb un gol de Sara González rematant a boca de canó una bola que s'esmunyia sota el cos de Vives. La reacció voltreganesa però va ser immediata. Només un minut després, Carla Giudici en una combinació dins l'àrea amb Motxa Barceló rematava a porteria pràcticament buida. Christina Klein però exhibia reflexos i aconseguia aturar la bola a l'últim instant però s'aixecava i donava una nova opció de rematada a Giudici que l'enviava al travesser. El bot però ja quedava sobre la línia de gol i la mateixa jugadora l'empenyia a la xarxa. Per si no n'hi havia prou setze segons després, Anna Casarramona recuperava una bola dins la seva àrea i llançava el contraatac per Giudici que estava sola en atac. Davant de Klein la davantera voltreganesa no fallava i convertia el 5 a 1.

El 6 a 1 arribava mig minut després de l'estic de Motxa Barceló en una jugada personal de Natasha Lee que a la frontal de l'àrea feia una assistència magistral i sense mirar a la gironina, que rematava a gol. Era la cirereta a un partit gairebé perfecte de les noies de David Bou. Abans del final, Natasha Lee encara hauria pogut marcar el setè gol en una falta directa a sis minuts del final però la bola sortia excessivament creuada a la dreta de Klein. Donant minuts a Maria Ferron i a Sílvia Jurado, el Voltregà tancava el partit on no va donar cap opció al que havia estat un dels rivals més potents de les voltreganeses però que ara ja els tenen la mida presa.

El Voltregà segueix com a líder amb cinc punts d'avantatge sobre el Girona, segon classificat.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–; Anna Casarramona, Sílvia Jurado, Maria Ferron.

Biesca Gijón: Christina Klein, Luchi Agudo, Sara Gonzalez, Maria Fernández, Ainhoa Garcia –cinc inicial–; i Sílvia Cadrecha.

Àrbitre: Prades, bé.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 12; 2-0, Anna Casarramona, min 12; 3-0, Giudici, min 16; 3-1, Sara González, min 29; 4-1, Giudici, min 30; 5-1, Giudici, min 30; 6-1, Barceló, min 31.