dissabte, 5 de maig del 2007

Victòria al Vigo. A semifinals, amb el Mataró.

El Voltregà ha hagut de patir per guanyar el tercer i últim partit de la fase regular del Campionat d'Espanya de Gijón davant el Vigo Stick. Les noies de Raül Doblas han sortit concentrades, tot i que el partit ha començat amb 3/4 d'hora de retard, i finalment han aconseguit una victòria per 4 a 1. Tot i això, durant el primer temps, a les voltreganeses els ha costat marcar davant una forta portera Marta Díez que ha fet bones aturades i que ha permès al Vigo arribar al descans amb només un gol en contra.

El matx ha començat amb impuls i Anna Romero ha sigut la primera de fer moure la portera visitant amb dues bones ocasions pràcticament consecutives. Era el primer avís. Només han passat quatre minuts i Carla Giudici ha aconseguit el primer gol voltreganès en la primera ocasió de perill que ha generat.

Les noies voltreganeses han buscat el segon gol però sense descuidar-se de fer una aferrissada defensa. Fins al minut 8 de partit, Laia Vives no ha hagut d'intervenir per aturar la primera bola. Mentrestant, el Voltregà ja havia fet lluir 7 cops a Díez.

Abans del descans, el Voltregà hauria pogut ampliar les seves ocasions i la seva empenta sobre la porteria del Vigo però sense sort.

El segon temps ha canviat el panorama del partit. No s'havia disputat ni el primer minut quan un penal comès sobre el Voltregà l'ha transformat sense problemes Carla Giudici posant el 2 a 0 a l'electrònic. Aquest gol donava ànims i refermava el resultat de victòria que fins al moment, era massa ajustada pel joc que s'estava veient.

Només un minut més tard, de nou Giudici ha sumat un nou hat-trick marcant el tercer gol voltreganès. Tot i això, el Vigo ja ha abaixat els braços i això ha permès que el Voltregà encara es llancés més a l'atac. Al minut 26, de nou la inspirada davantera Carla Giudici ha marcat el 4 a 0.

Al minut 36, les noies del Vigo han pogut retallar distàncies amb un gol d'Ana Abalde però no ha servit d'absolutament res, només per maquillar el resultat.

Les noies de Raül Doblas i Climent Teixidó completen d'aquesta forma una gran lligueta guanyant els tres partits amb autoritat i ara s'hauran de creuar amb el seu rival més important a la lliga catalana, el Mataró. Un equip que aquesta temporada ja es coneixen de memòria, ja que s'hi han hagut d'enfrontar tres vegades. La semifinal pel Voltregà serà a dos quarts de set de la tarda.

L'Alcorcón i el Biesca Gijón disputaran l'altre semifinal.

CP Voltregà: Laia Vives, Maria Ferrón, Mònica Piosa, Anna Romero, Carla Giudici (4). També Montse Caralt, Meritxell Puigdemunt, Sílvia Romero.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 4; 2-0, Carla Giudici (p.), min 21; 3-0, Carla Giudici, min 22; 4-0, Carla Giudici, min 26; 4-1, Ana Abalde, min 36