dijous, 24 de maig del 2007

El CP Voltregà guanya el primer partit.

Les noies del CP Voltregà s'han imposat aquest matí davant de les franceses del Coutras per un marcador clar i contundent de 6 a 0 en el primer partit de l'Europeu femení. Aparentment era un partit difícil però el marcador no ho ha acabat reflectint i les de Doblas han guanyat sense excessius problemes.

El Voltregà ha dominat des de l'inici i quan es portaven disputats 11 minuts de la primera part, Anna Romero ha inaugurat el marcador per part voltreganesa. Ella mateixa només 3 minuts després aconseguia situar el 2 a 0 a l'electrònic de Sant Hipòlit.

A la segona part el Voltregà no ha afluixat el ritme i quan només s'havien jugat 4 minuts de la represa, Daniela Guerrero ampliava de nou l'avantatge blanc-i-blau. Tres minuts després Carla Giudici marcava el 4 a 0. Mònica Piosa al minut 31 situava el 5 a 0 i, de nou Giudici, tancava el marcador situant així el resultat final de 6 a 0 al marcador.

Gols: 1-0, Anna Romero, min 11; 2-0, Anna Romero; min 14; 3-0, Daniela Guerrero, min 24; 4-0, Carla Giudici, min 27, 5-0, Mònica Piosa, min 31, 6-0, Carla Giudici, min 37.