divendres, 4 de maig del 2007

Segona victòria fàcil

El CP Voltregà ha aconseguit aquesta tarda la segona victòria del Campionat d'Espanya de Gijón davant l'Àvila. Les noies de Raül Doblas no han tingut excessius problemes i han aconseguit el triomf per 7 a 1.

El partit va començar amb retard però això no va impedir a les voltreganeses començar a imposar el seu ritme des de bon principi. Maria Ferrón va obrir el marcador al minut 2 i mig de partit. Només un minut més tard, Carla Giudici va posar el 2 a 0 i Anna Romero posava el 3 a 0 al minut 4 de partit.

La capitana Maria Ferrón seguia en ratxa i amb un nou gol al minut 6, marcava el quart gol blanc-i-blau. Abans del descans, dos gols de Carla Giudici en dos gols gairebé consecutius van posar el 6 a 0 a l'electrònic.

Jesica Braña va retallar distàncies en una de les poques ocasions de què va disposar l'Àvila però abans del descans, Sílvia Romero també col·laborava amb un seu gol i deixant el 7 a 1. Meritxell Puigdemunt també disposava dels seus minuts amb bones aturades.

A la segona meitat, el Voltregà seguia empenyent amb molta força. Daniela Guerrero disposava d'un llançament de penal per augmentar l'avantatge però la bola no acabava entrant. Fins al final, un partit assequible per les noies de Doblas que no van haver de patir en cap moment.

Les noies de l'Àvila només van aconseguir disparar 8 cops a porteria, per 21 que ho va fer el Voltregà. Meritxell Puigdemunt va fer una bona segona meitat fent 6 bones aturades en els minuts que va disputar.

El proper partit serà aquest dissabte a partir de 2/4 de 12 del migdia davant el Vigo Stick, l'últim partit de la lligueta.

CP Voltregà: Laia Vives, Maria Ferrón (2), Mònica Piosa, Anna Romero (1), Carla Giudici (3). També Montse Caralt, Sílvia Romero (1), Meritxell Puigdemunt i Daniela Guerrero.

Gols: 1-0, Maria Ferrón, min 2:14; 2-0, Carla Giudici, min 3; 3-0, Anna Romero, min 4; 4-0, Maria Ferrón, min 6; 5-0, Carla Giudici, min 12; 6-0, Carla Giudici, min 14; 6-1, Jesica Braña, min 15; 7-1, Sílvia Romero, min 16