divendres, 4 de maig del 2007

El Voltregà comença amb bon peu

El Voltregà s'ha imposat en el primer partit del Campionat d'Espanya amb una victòria bastant contundent per 6-1.

El CP Voltregà, ha inaugurat al marcador al minut 6 gràcies a un penal. Daniela Guerrero no ha perdonat l'ocasió i ha situat l'1 a 0 al marcador. Poc després l'Alcorcón aconseguiria empatar. Tot i això l'alegria ha durat poc per les jugadores de Madrid perquè al minut 13, un altre cop la Daniela situava el 2 a 1 al marcador que ja no es mouria més en la primera part.

En el segon temps el Voltregà ha aconseguit fer valer la seva superioritat. Prova d'això són els 4 gols que han aconseguit les jugadores del Voltregà en el segon període situant així el 6-1 definitiu.

Amb aquesta victòria el Voltregà fa el primer pas per l'adquisició del tercer títol de la temporada. El pròxim partit que disputarà el Voltregà és el d'aquesta tarda. A les 4 contra l'Àvila. Un partit que no ha de suposar cap mena de complicació pel Voltregà.

CP Voltregà:Laia Vives, Maria Ferrón, Mònica Piosa(3), Anna Romero(1), Daniela Guerrero(2). També Silvia Romero. Carla Giudici, Montse Caralt i Meritxell Puigdemunt.