diumenge, 27 de novembre del 2011

Victòria suada del Voltregà a Reus (1-2)

Dos gols de Natasha Lee van donar els tres punts al conjunt de David Bou a la pista del Reus Deportiu aquest diumenge al migdia. El conjunt voltreganès no es va poder avançar fins a la segona meitat després d'un primer temps amb moltes alternatives, atacs constants i boles al pal.

La primera meitat va ser molt moguda amb atacs constants a una i altra porteria i amb un Reus molt desinhibit en atac, buscant constantment la porteria de Laia Vives. La xilena Pancha Puertas és qui portava la iniciativa de les reusenques en un pavelló Olímpic que es va anar omplint poc a poc.

Les millors ocasions però van ser pel conjunt voltreganès que no va saber superar la portera brasilera Silvana Nishi ni els pals, on es van estavellar unes quantes boles. Amb el 0 a 0 i amb bones ocasions però sense gols, s'arribava al descans

A la segona meitat, les coses van canviar força aviat. Només havien passat 4 minuts quan Natasha Lee foradava la porteria de Nishi des del punt de penal. Amb el 0 a 1 al marcador el Voltregà va poder jugar més relaxat durant uns instants però el Reus no s'arronsava i seguia posant la defensa del Voltregà en problemes i donava molta feina a Laia Vives, que segueix en estat de gràcia.

Tot i això, al minut 29 i en un tret exterior de la mateixa Natasha Lee, el Voltregà aconseguia agafar aire situant-se amb el 0 a 2 al marcador. El partit podria haver canviat si a vuit minuts del final Berta Tarrida hagués aconseguit marcar en una falta directa a favor de les reusenques.

També hauria pogut canviar a favor del Voltregà i quedar sentenciat si Carla Giudici hagués pogut anotar una falta directa producte de la targeta blava que ha vist Carolina Herrera. Nishi ha aturat el primer llançament i la bola s'ha elevat. Quan baixava Giudici l'ha rematat a l'interior de la porteria però l'àrbitre ha considerat que ho havia fet des de massa amunt i ha xiulat bola alta.

Tot i això, la recompensa els va arribar a 39 segons pel final quan esperonades pel seu públic, les reusenques feien l'1 a 2 amb un gol de Pancha Puertas també de falta directa. El Voltregà va haver de patir de valent durant els darrers 30 segons tot i que Motxa Barceló va tenir al seu estic una falta directa per sentenciar, però Nishi va aturar el tret. El Voltregà va haver de patir però Laia Vives va tornar a estar immensa sota els pals per desfer els últims atacs reusencs a la desesperada.

Victòria molt important de les de David Bou contra un equip que encara no ha aconseguit sumar cap punt. El Voltregà ara es situa en segon lloc empatat al liderat. Alcorcón, Voltregà, Palau de Plegamans, Girona i Biesca Gijón (amb un partit més) estan empatats amb nou punts al capdavant de la taula. Precisament el proper rival voltreganès serà el Palau de Plegamans el proper divendres a la tarda.

Reus Deportiu: Silvana Nishi, Nadia Garcia, Carolina Herrera, Berta Tarrida, Pancha Puertas –cinc inicial–, i Ester Ferrer.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Anna Romero, Motxa Barceló i Carla Giudici -cinc inicial-; i Anna Casarramona.

Àrbitre: Joaquim Serraclara. Va ensenyar targeta blava a Carolina Herrera del Reus Deportiu.

Gols: 0-1, Natasha Lee (p.), min 24; 0-2, Natasha Lee, min 29; 1-2, Puertas (f.d.), min 40.