dimarts, 8 de novembre del 2011

Barceló, Casarramona i Romero a la Copa Amèrica de Brasil

La gironina Motxa Barceló, la manlleuenca Anna Casarramona i la santhipolitenca Anna Romero, totes tres jugadores del Voltregà femení, començaran aquest dimarts la seva participació a la Copa Amèrica 2011 que es disputa a Sertaozinho a l'estat de São Paulo de Brasil. El conjunt que dirigeix Josep Maria Barberà va viatjar a Brasil el passat dissabte i ha tingut el cap de setmana per aclimatar-se al clima estiuenc de Brasil a aquesta època de l'any (amb una forta calor i xafogor) i al canvi horari, que tot i que només és de 3 hores de diferència (a Brasil són 3 hores menys que a Catalunya), canvia els bioritmes de les jugadores.

En aquesta ocasió, la Copa Amèrica és únicament femenina i compta amb la participació de les seleccions de Brasil, Uruguai, Xile, Sudàfrica i Catalunya. L'absència d'Argentina resta nivell a la competició però tot i això, el duel entre Catalunya i Xile és el que dóna més al·licients a la competició.

La convocatòria de Barberà la formen:

Caterina Ortega (Vilanova)
Vicky Rodríguez (Arenys de Munt)
Ester Nadal (Vilanova)
Maria Majó (Arenys de Munt)
María Díez (Igualada)
Marta Mompart (Sfèric Terrassa)
Berta Tarrida (Reus Deportiu)
Anna Casarramona (Voltregà)
Cristina Barceló (Voltregà)
Anna Romero (Voltregà)

La voltreganesa Anna Romero va entrar a la convocatòria just un dia abans de viatjar a Brasil després que Yolanda Font del Cerdanyola és lesionés en els darrers entrenaments i això li impedís viatjar amb el combinat català.

La selecció catalana debutarà contra Sudàfrica aquest dimarts a les 11 del vespre (hora catalana). Dimecres hi haurà l'enfrontament més destacat entre Catalunya i Xile, que tot i que no compta amb les germanes Urrea per aquesta competició, si que hi tindrà a Pancha Puertas, una de les xilenes més destacades i que jugarà la propera temporada al Reus Deportiu a l'OK Lliga femenina. El partit també serà a les 11 del vespre (hora catalana).

La tercera jornada serà dijous, quan Catalunya es veurà les cares amb les amfritriones de Brasil, que compten amb una vella coneguda pel Voltregà. Es tracta de la seva portera Silvana Nishi que va jugar amb el club blanc-i-blau en els inicis de l'equip femení. El partit davant Brasil serà a 2/4 d'1 de la matinada (hora catalana). Divendres Catalunya jugarà al matí, ja que hi haurà doble jornada. A 2/4 d'1 del migdia de Brasil, 2/4 de 4 de la tarda a l'hora catalana, jugaran l'últim partit de la lligueta contra Uruguai. Mentre que a la tarda, Catalunya tindrà descans mentre s'enfronten entre si les altres quatre seleccions.

Per acabar la competició, dissabte, al matí es jugaran les semifinals entre els quatre primers classificats: 1r contra 4t (a les 2 del migdia, hora catalana) i 2n contra 3r (2/4 de 4 de la tarda, hora catalana). Al vespre es disputarà el partit pel tercer i quart lloc (a les 10 de la nit, hora catalana) i la gran final (a 2/4 de 12 de la matinada, hora catalana).

1 comentari:

KIKAMA ha dit...

MUY BIEN CHICAS A POR TODAS YA SABEIS QUE SOIS CAMPEONAS¡¡¡¡¡