dissabte, 19 de novembre del 2011

El Voltregà femení es posa en marxa contra el Sant Cugat!

El Voltregà femení es tornarà a posar en marxa després de cinc mesos i mig des de la disputa del seu darrer partit oficial. La disputa de l'Europeu i la Copa Amèrica han endarrerit el debut del conjunt voltreganès, que ja s'ha perdut dues jornades de l'OK Lliga femenina.

L'equip que la temporada passada va aconseguir el triplet (OK Lliga, Copa de la Reina i Copa d'Europa) manté el mateix bloc amb les mateixes 10 jugadores i amb David Bou a la banqueta blanc-i-blava. L'equip ha tingut una pretemporada especialment llarga i no va ser fins aquest dimecres quan va poder fer el primer entrenament amb l'equip al complet. "S'ha anat allargant fins i tot més del que s'hauria d'haver allargat però s'ha entrenat bé", explica Bou. "El problema és que treballes sempre a mitges, sense tot l'equip. Per sort tenim una molt bona base d'un any treballat", afegeix.

Sobre els objectius per aquesta temporada, Bou no es vol comprometre a res. "La clau és que elles i jo tinguem les mateixes ganes de ser millors i la il·lusió d'aconseguir coses perquè és la clau. Si segueix la il·lusió, anirà bé". El tècnic recorda que analitzant la temporada passada "vam tenir moments molt bons, moments no tan bons però també moments amb sort i no sempre hi ha aquesta sort. A la llarga si tu treballes per ser millor, els resultats arriben". Bou veu els canvis de peces dels rivals com un fet que "ho igualarà molt més tot. S'han repartit forces i costarà molt més".

El primer rival serà el Sant Cugat, que aquesta dissabte a 2/4 de 6 de la tarda passarà per Sant Hipòlit. Les vallesanes són un equip "que haurà de lluitar per no baixar però històricament ens ha costat molt. Defensen molt i tenen molt a guanyar i poc a perdre. És assequible però costarà molt", explica Bou. Després del partit, el Voltregà presentarà tots els equips de la temporada 2011-12.

Voltregà - Sant Cugat
Dissabte 19 de novembre - 17:30h
Pavelló Oliveras de la Riva