dimarts, 28 de setembre del 2010

Victòria treballada contra Anglaterra (8-1) i classificades per quarts de final

La selecció espanyola femenina es va imposar aquest dilluns a Anglaterra per 8 gols a 1 en el segon partit que disputava al Mundial d'hoquei patins femení que es disputa a Alcobendas. El combinat de Joan Solé va haver de patir de valent per aconseguir la victòria després d'arribar al descans amb l'únic avantatge d'un gol. Amb aquest triomf, Espanya ja està classificada per quarts de final abans de jugar el tercer partit, aquesta nit contra Suïssa

El partit va començar molt actiu per Espanya. La jugadora del Voltregà, Natasha Lee, aconseguia marcar dos gols consecutius al minut 3. Des de llavors, Espanya dominava al marcador amb comoditat i es podia preveure un partit plàcid. Però al minut 8, Bethany Cooke retallava diferències finalitzant un contraatac amb un tret al pal llarg. Llavors però la defensa d'Anglaterra es tornava més rocosa, amb l'equip tancat i intentant aprofitar accions al contraatac. Espanya mentrestant es quedava sense idees i no trobava la forma de superar de nou la portera anglesa. Amb els canvis, Espanya va tornar a manar al partit i ni Claire Currey ni Kirsty Ingham van saber recuperar el rumb de la selecció anglesa. Amb el 2 a 1 s'arribava al descans.

A la segona meitat, Espanya va tornar a dominar, aprenent del primer temps. Carla Giudici aprofitava una gran assistència de Natasha Lee al minut 28. A la jugada següent, Motxa Barceló també marcava i gairebé resolia el partit i desactivava la voluntariosa defensa anglesa. Amb el 4 a 1, Espanya jugava molt més còmode i Berta Tarrida amb dos gols i un d'Anna Casarramona deixaven el 7 a 1 a l'electrònic a 5 minuts del final. Esther Nadal posava la cirereta al partit a l'últim minut marcant el 8 a 1 final.

Ara Espanya espera el tràmit d'avui contra Suïssa, molt inferior al combinat espanyol, per concentrar-se en els quarts de final, que amb gairebé tota seguretat seran davant la selecció de Portugal, dijous a les 9 del vespre.

Espanya: Laia Vives, Anna Casarramona (1), Natasha Lee (2), Yolanda Font, Carla Giudici (1) –cinc inicial-; Esther Nadal (1), Motxa Barceló (1), Maria Majó i Berta Tarrida (2).

Anglaterra: Joy, Rivers, Claire Currey, Bethany Cook, Kirsty Ingham –cinc inicial- Stevenson, Rowlisson, Russel, Emma, Stevenson

Gols: 1-0, Natasha Lee, min 3; 2-0, Natasha Lee, min 3; 2-1, Bethany Cooke, min 7; 3-1, Carla Giudici, min 28; 4-1, Motxa Barceló, min 28; 5-1, Berta Tarrida, min 32; 6-1, Anna Casarramona, min 33; 7-1, Berta Tarrida, min 35; 8-1, Esther Nadal, min 40.

Àrbitres: M. Ríos (CHI) y O. Riega (ARG). Van ensenyar grogues a Maria Majó, Motxa Barceló, Kirsty Ingham i Emily Sheppard i blava directa a Emily Sheppard.

Trobareu una galeria d'espectaculars fotos com les d'aquesta entrada a http://www.mundialhockeyfemenino2010.blogspot.com/, el blog del fotògraf Joan Roca sobre aquest mundial.