dilluns, 20 de setembre del 2010

Carla Dorca i Marta Mompart deixen el Voltregà

Dorca i Mompart en un dels últims partits amb la samarreta del Voltregà

La jugadora de Santa Coloma de Farners, Carla Dorca, i la jugadora de Caldes de Montbui, Marta Mompart no seguiran a les files del Voltregà. Totes dues jugadores van decidir emprendre nous camins en les seves vides esportives i no continuaran en aquesta propera temporada al conjunt blanc-i-blau. La forta competència en una plantilla plena de jugadores titulars al combinat nacional ha complicat molt la titularitat a Dorca i Mompart, que no han pogut gaudir de molts minuts durant la última temporada.

Carla Dorca ha viscut al Voltregà un canvi radical a la seva vida esportiva. La jugadora de Santa Coloma de Farners arribava al Voltregà l'agost del 2007 i hi vivia, sense cap dubte, una temporada a l'abast de molt pocs. Amb el Voltregà, que dirigia Raül Doblas, guanyava els 4 títols als que participava (Lliga Catalana, Copa de la Reina, Campionats d'Espanya i Copa d'Europa). Un palmarès que feia més gran només uns dies després d'acabar la temporada quan es proclamava Campiona d'Espanya Sub 18 amb la selecció catalana al campionat per autonomies. Les alegries però no s'acabaven aquí perquè només una setmana després li confirmaven el que ja s'esperava, disputaria el Mundial d'hoquei al Japó. La selecció espanyola no fallava i guanyava el mundial i el sisè títol per Dorca en un any. Finalment, per arrodonir la brillant temporada, Dorca guanyava l'Europeu sub-19 a França. Set títols en un 2008 gloriós, el seu primer any al Voltregà.

Marta Mompart no ha tingut tanta sort al Voltregà. La jugadora de Caldes de Montbui va arribar al Voltregà el setembre del 2008, una temporada després de Carla Dorca. En una temporada moguda a la banqueta, amb Enric Gurt i Carles Carrera rellevant-se a mitja temporada, Mompart va quedar-se a les portes de la Copa de la Reina i de la Copa d'Europa, aquesta última perdent-la als penals contra el Biesca Gijón a França. Mompart només va poder gaudir del triomf a la darrera Lliga Catalana que va disputar el Voltregà. Mompart no ha acabat de trobar el seu lloc en els esquemes del Voltregà i ha sigut molt irregular en el seu joc, tot i posar-hi tota la seva bona voluntat.

En la primera temporada a la OK Lliga femenina (la temporada 2009-10), ni Dorca ni Mompart han pogut sumar cap més títol i han deixat el Voltregà amb ganes de trobar més minuts de joc. Dorca ha tornat al seu club d'origen, el Girona, per capitalitzar el projecte del club en el seu ascens a la OK Lliga femenina juntament amb l'argentina Pia Sarmiento, que ha deixat el Vilanova pel club gironí. Marta Mompart per la seva banda ha decidit seguir la seva carrera esportiva a les files de l'Sfèric Terrassa, que va acabar salvant la categoria a la última jornada.

Pep Maydeu, tècnic de l'equip femení durant la darrera temporada, també deixa la direcció de l'equip voltreganès, que ja ha assumit des del mes d'agost, David Bou. Ara l'equip queda format per Laia Vives i Mireia Moraleda a la porteria i Motxa Barceló, Anna Casarramona, Maria Ferrón, Carla Giudici, Natasha Lee i Anna Romero com a jugadores de pista. També s'incorporaran a l'equip quan faci falta Sílvia Jurado i Laia Jiménez de l'equip B.

Des d'aquestes línies volem agrair la bona feina tant a la Carla Dorca com la Marta Mompart i de la mateixa forma a Pep Maydeu. Esperem que els vostres camins segueixin plens de bons moments i us desitgem tota la sort del món. Gràcies per tot.

Nota de la redacció: Després de dos mesos de vacances, Voltregafemeni.com torna a actualitzar-se a partir d'avui. De nou, benvinguts!