dijous, 30 de setembre del 2010

Partit de quarts de final, Espanya - Portugal les 9 del vespre. Per Teledeporte a les 22:45h

Espanya s'enfrontarà a Portugal aquest dijous a les 9 del vespre en el partit de quarts de final. El combinat de Joan Solé ha acabat primera del grup A imbatuda i després de descansar aquest dimecres, avui juga contra Portugal, segona al grup B i que va perdre contra Alemanya, primera de grup.

El partit havia de ser retransmès per Teledeporte en directe però finalment el bàsquet ocuparà el seu lloc i el partit es retransmetrà en diferit a partir de 3/4 d'11 de la nit. La retransmissió en directe però la podreu seguir a la web de la FEP.

El guanyador del partit s'enfrontarà a França a semifinals. El conjunt francés també està imbatut i ha superat a Colombia, que havia sigut la revelació del torneig deixant fora a Xile de la fase final. Les franceses han guanyat per un contundent 4 a 1 a les colombianes que dirigeix Fernando Sierra, tècnic del Biesca Gijón.

Ambues semifinals es presenten amb molta expectació ja que en l'altra, Argentina s'enfrontarà a Alemanya. Les argentines han superat 8 a 0 a Estats Units mentre que Alemanya ha vençut a Anglaterra per 1 a 4. Aquest enfrontament es disputarà demà a les 7 de la tarda mentre que la semifinal on podria jugar Espanya serà a les 9 del vespre.

Totes les fotos són de Joan Roca i en podeu trobar més a www.mundialhockeyfemenino2010.blogspot.com