dissabte, 15 de maig del 2010

Victòria còmode a Sant Cugat (1 a 5)

El Voltregà femení va aconseguir una còmoda victòria a la pista del Sant Cugat. El conjunt de Pep Maydeu no va tenir problemes per superar les vallesanes una vegada van trobar el camí del gol i es van imposar per 1 gol a 5. Tot i la baixa de Motxa Barceló per molèsties a les cervicals i l’absència de Carla Dorca, l’equip va començar dominant i va tenir moltes ocasions clares que no van aconseguir materialitzar. Al minut 10, però, Natasha Lee aconseguia obrir la llauna amb un tret exterior. El partit es posava més còmode però tot i això no es distanciaven a l’electrònic.

L’inici de la segona part va ser clau. El Voltregà va marcar tres gols en sis minuts amb dos de Natasha Lee i un d’Anna Casarramona que van deixar el partit vist per sentència. Paula Torner va escurçar diferències, però rematant una jugada trenada Maria Ferrón sentenciava el partit amb l’1 a 5 final. Una victòria còmoda.

PHC Sant Cugat: Mercè, Blanca, M. Rosa Tamburini, Gutiérrez, Torner (1) –cinc inicial–, Gassó, De los Santos i Mueler.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee (3), Marta Mompart, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–, Anna Casarramona (1) i Maria Ferrón (1).

Gols: 0-1, Natasha Lee, min 10; 0-2, Natasha Lee, min 23; 0-3, Natasha Lee, min 24; 0-4, Anna Casarramona, min 26; 1-5, Paula Torner, min 27; 1-6, Maria Ferrón, min 38.