dilluns, 21 de desembre del 2009

Golejada amb bon treball d'equip davant el Sant Cugat per tancar l'any (9 a 2) (actualitzat)

El Voltregà ha tancat el 2009 amb una nova golejada. El conjunt de Pep Maydeu va golejar per 9 gols a 2 al Sant Cugat després de remuntar el gol inicial del Sant Cugat des del punt de penal. Una victòria que manté les voltreganeses al capdavant de la classificació comptant els seus partits per victòries. Davant el Sant Cugat, a més a més, aconseguien marcar les 7 jugadores de pista que participaven al matx.

El matx va començar animat i quan només s’havien disputat tres minuts de joc Natasha Lee cometia penal a Rosa Tamburini. Ella mateixa llançava la pena màxima i transformava el tret fent pujar el 0 a 1 a l’electrònic. La resposta voltreganesa però era immediata. Un minut més tard, una jugada col•lectiva del Voltregà acabava amb l’assistència enrere de Motxa Barceló per Carla Dorca que amb un tret de mitja distància superava la portera del Sant Cugat, Mercè Ribes. Era l’empat a un.

El resultat empatat va durar poc. El Sant Cugat treia la bola des del centre de la pista però una recuperació ràpida de Carla Dorca llançava el contraatac per Motxa Barceló que tocava enrere i Natasha Lee feia el 2 a 1. Només havien passat 10 segons entre un i l’altre gol amb un Voltregà que ja marcava el ritme del partit.

Les ocasions voltreganeses no paraven d’arribar i Carla Dorca culminava un partit espectacular recuperant boles sense parar en defensa i incorporant-se amb encert a l’atac. Del seu estic ja havia sortit el primer gol i la jugada del segon. I al minut 9, de nou Dorca recuperava la bola a mitja pista, assistia a Anna Romero a la frontal. La de Sant Hipòlit assistia a Motxa Barceló que rematava pràcticament sense angle però la bola acabava rebotant i complicant-se entrant al fons de la porteria del Sant Cugat i convertint-se amb el 3 a 1.

Marta Mompart s’apuntava a la festa al minut 14 amb un tret des de la dreta de l’atac amb un tret ras que s’enverinava i sorprenia la portera del Sant Cugat. El Voltregà dominava còmodament i Carla Dorca es feia un fart de robar boles en defensa i sortir amb convenciment i atreviment al contraatac. Dorca, que aquest dimarts ha complert 17 anys, ja s’ha consagrat al Voltregà i ara torna a demostrar que actualment està a un gran nivell, destacant clarament al partit de dissabte.

Un altre baluard en creixement constant és Anna Casarramona. La manlleuenca està trobant-se molt còmode al Voltregà envoltat de grans jugadores i això la està fent madurar a marxes forçades en el seu joc. Davant el Sant Cugat Casarramona sortia a pista a la primera part i escassament 3 minuts després feia el cinquè gol pel Voltregà amb un bon tret des de fora l’àrea que entrava per l’escaire.

El partit estava vist per sentència i encara restava tot el segon temps. Abans del descans però el col•legiat assenyalava un nou penal contra el Voltregà. Tamburini era l’encarregada de tornar a llançar però ara no aconseguia superar Laia Vives que tornava a mostrar-se infranquejable i aturava el tret i la segona opció.

A la segona meitat el Voltregà va sortir sense urgències i jugant còmode. Anna Casarramona i Carla Dorca tornaven a fer gala de la seva bona entesa a la pista i generaven bones ocasions. La bola però costava més d’entrar. Maydeu introduïa canvis refrescant l’equip i Maria Ferrón també disposava de merescuts minuts.

No era fins al minut 31 quan arribava el sisè gol voltreganès. Motxa Barceló era objecte de falta a la frontal de l’àrea i mentre les defenses del Sant Cugat badaven Natasha Lee treia ràpidament la falta combinant amb Motxa Barceló. La gironina tocava per Anna Romero que rematava dos cops seguits fent el sisè gol.

El Sant Cugat mentrestant només aconseguia inquietar amb trets des de lluny que Vives resolia amb facilitat. Al minut 34, Natasha Lee recuperava la bola en defensa i sortia ràpidament al contraatac i després d’una paret amb Motxa Barceló clavava un tret a l’escaire des de la frontal en un gran xut. Era el 7 a 1. No havia passat ni mig minut quan era la capitana Maria Ferrón la que llançava també des de fora l’àrea i marcava el vuitè gol voltreganès.

Dins el mateix minut el Voltregà cometia la seva desena falta acumulativa i això donava la ocasió al Sant Cugat amb una falta directa. Rosa Tamburini, Laia Vives aturava el tret però la mateixa jugadora tornava a encarar la porteria i definia a la perfecció a l’escaire fent el 8 a 2. Tres minuts després, Motxa Barceló recuperava la bola a mitja pista i encarava en solitari la porteria definint al primer pal i fent el novè i definitiu gol del Voltregà. El club voltreganès encara hagués pogut marcar el desè gol però Motxa Barceló no aconseguia marcar des del punt de penal.

El partit va acabar demostrant la gran tasca tant defensivament com ofensivament que van permetre veure bon joc amb jugades ràpides i demostrant el gran nivell de forma que té ara com ara l'equip blanc-i-blau. Amb aquesta victòria, les voltreganeses tanquen l'any com a líders i sense haver perdut cap punt en les 7 jornades disputades: 21 de 21 punts possibles.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca (1), Motxa Barceló (2), Natasha Lee (2), Anna Romero (1) –cinc inicial–; Marta Mompart (1), Anna Casarramona (1) i Maria Ferrón (1).

PHC Sant Cugat: Mercè Ribes, Amaya Gutiérrez, Elisenda Gassó, Blanca Soldevila, Rosa Tamburini (2) –cinc inicial–; Carmina Tamburini.

Gols: 0-1, Rosa Tamburini, min 3; 1-1, Carla Dorca, min 4; 2-1, Natasha Lee, min 4; 3-1, Motxa Barceló, min 9; 4-1, Marta Mompart, min 14; 5-1, Anna Casarramona, min 20; 6-1, Anna Romero, min 31; 7-1, Natasha Lee, min 34; 8-1, Maria Ferrón, min 34; 8-2, Rosa Tamburini, min 34; 9-2, Motxa Barceló, min 37.

1 comentari:

Anònim ha dit...

llegir tot el bloc, bastant bo