divendres, 18 de desembre del 2009

Tres jugadores voltreganeses a la selecció catalana

Laia Vives, Motxa Barceló i Anna Casarramona són les noies del Voltregà que ha escollit Josep M. Barberà per formar la selecció catalana femenina que el proper 27 de desembre s'enfrontarà al combinat Reno All Stars en la Festa del Patí Reno 2009.


Els actes, com ja era habitual -exceptuant l'any passat que no es va organitzar-, es faran al Palau Blaugrana en una jornada on hi participaran tant la selecció masculina com femenina. Els actes començaran a 2/4 de 10 del matí amb el 3x3 aleví. El torneig de micros i el partit infantil Juga amb les estrelles amenitzaran la tarda fins a l'hora de l'inici d'activitat al palau.

A les 4 de la tarda serà el moment del partit femení amb la selecció catalana enfrontant-se al combinat Reno All Stars. Així, el combinat català dirigit per Josep Maria Barberà el formaran les deu jugadores següents:

Porteres
- Laia Salicrú (Cerdanyola)

- Laia Vives (Voltregà)

Jugadores:
- Motxa Barceló (Voltregà)
- Anna Casarramona (Voltregà)
- Maria Rosa Tamburini (Sant Cugat)
- Paula Torner (Sant Cugat)
- Maria Díez (Igualada)
- Berta Tarrida (Vilanova)
- Maria Majó (Arenys de Munt)
- Emma Corominas (Masies de Voltregà)

Per preparar el partit, la selecció catalana s'enfrontarà diumenge a un combinat de jugadores catalanes a Castellar del Vallès. Dins d'aquest altre combinat hi ha convocada la també jugadora del Voltregà Laia Jiménez. La convocatòria de la selecció Reno All Stars encara no s'ha fet pública.

Després del partit femení hi haurà una exhibició de patinatge artístic en modalitat de grups. Tot això per esperar el gran partit que enfrontaran la selecció catalana masculina i la selecció Argentina a partir de les 6 de la tarda. El combinat que dirigeix Jordi Camps estarà format per:

Porters:
-Jaume Llaverola (Liceo)
- Guillem Trabal (Reus)

Jugadors:
- Marc Gual (Liceo)
- Jordi Bargalló (Liceo)
- Mia Ordeig (FC Barcelona)
- Titi Roca (Vic)
- Roger Rocasalbas (Vilanova)
- Jepi Selva (Blanes)
- Edu Fernández (Igualada)
- Joan Feixas (Noia)

El combinat argentí encara no ha presentat la seva selecció per l'enfrontament.