dijous, 3 de desembre del 2009

La 5a Copa de la Reina es jugarà a Vilanova

La Federació Espanyola de Patinatge (FEP) ha atorgat al Club Patí Vilanova la organització de la 5a edició de la Copa de la Reina d'hoquei. La competició, que el Voltregà ha guanyat en 3 de les 4 edicions disputades, enguany canviarà de format i serà una final a quatre amb els 4 primers classificats de la OK Lliga al final de la primera volta. Això si el Vilanova figura entre els 4 primers, sinó, seran els 3 primers classificats més el Vilanova, que per ser el club amfitrió hi té la plaça assegurada. La Copa de la Reina es disputarà els dies 20 i 21 de febrer de 2010 al pavelló de les Casernes de Vilanova i la Geltrú.

Tot sembla indicar que el conjunt voltreganès no hauria de tenir grans problemes per passar el tall, que se sabrà després de disputar-se la 13a jornada i sense tenir en compte els partits avançats a aquella jornada. El Vilanova defensarà el títol que va aconseguir aquest 2008 a Mieres (Astúries) on es va acabar desfent de l'Alcorcón per 10 gols a 1 en una final que no va tenir cap mena d'alicient. La final anticipada ja s'havia jugat entre les vilanovines i el Voltregà el primer dia de competició. Un partit que va acabar amb un gol d'or de Clàudia Miret a la pròrroga que significava el 4 a 5 i donava el pas a les semifinals al Vilanova.

El Voltregà té ganes de recuperar el títol que ja ha conquerit en tres ocasions i espera poder-ho fer a Vilanova.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

¿ Sólo van los 4 primeros de la ok liga ? es que normalmente van 8 equipos.
Desde la esquinita de aquí arriba , La Coruña ( Galicia ) estamos ansiosas por ir a la Copa de la Reina , y no a verlo desde la grada sino a participar .

Muchas gracias

Arnau Jaumira ha dit...

Si, normalmente iban 8 pero ese año lo cambian y lo hacen en formato final a quatro entre los 4 primeros de la OK Liga femenina ... me sabe mal pero me parece que va a ser una copa sin gallegas...

Saludos hacia esas tierras,

ArNaU

Anònim ha dit...

A partir de ahora la participación gallega va a ser muy, muy difícil. Para acercarse al nivel de los 4 primeros de la OK Liga, no sólo hace falta que los clubs apuesten en serio por el femenino y que la FGP "despierte" y lo apoye , en igualdad.

Desgraciadamente el femenino va a menos en Galicia y así no saldrán grandes jugadoras. Y no existen clubs dispuestos a invertir en "mujeres". En el campeonato de España en Alcoy ya se vió que el nivel va bajando y si llegan a dejar participar a Asturias, aún quedaría otro puesto más abajo.

Sólo os queda asociaros las jugadoras y moveros, ya que no sólo es que no vuelva a haber participación gallega en la Copa de la Reina, es que la tendencia es a que vayan desapareciendo clubs y ya no habrá ni Liga ni Copa Gallega.

Una desgracia!! suerte y esfuerzo para que tengais futuro.