dilluns, 1 de desembre del 2008

Nova victòria a domicili. Cassanenc, 0 - Voltregà, 5

El Voltregà femení va aconseguir una nova victòria a la pista del Cassanenc. El conjunt gironí havia obtingut bons resultats contra alguns rivals a tenir en compte i això feia que les blanc-i-blaves afrontessin el partit amb incertesa sobre el rival amb qui es trobarien.

Un cop a la pista però, el Voltregà es va anar trobant còmodes. A excepció dels primers minuts, on Laia Vives va haver d'intervenir en més ocasions de les esperades, el conjunt d'Enric Gurt va trobar millor el seu ritme i es va adaptar a la pista del Cassanenc, de parquet. Les ocasions es succeïen per les voltreganeses però la bona actuació de la portera rival, que tapava molt bé les ocasions i no dubtava en sortir de la porteria per tapar les assistències directes, van fer que el marcador no es mogués fins abans d'arribar al descans.

El primer gol va arribar al minut 18 quan Motxa Barceló va rebre la bola i en trobar espai per avançar va disparar un fort tret col·locat que va entrar al fons de la xarxa del Cassanenc des de fora l'àrea. Amb el primer gol el domini voltreganès es va fer més evident. Això va provocar que un minut més tard, Anna Romero rematés amb encert una bola penjada a l'interior del quadre que després de fregar amb la portera acabava significant el segon gol. Amb el 2 a 0 es va arribar al descans.

El segon temps va començar igual que el primer, amb el Voltregà intentant adaptar-se a la pista i al nou esquema de joc que proposa Gurt i que està portant més problemes dels esperats ja que l'equip no desplega tot el seu potencial que li és habitual. A més, la baixa de Carla Giudici, que està en plena recuperació, també escurça les opcions ofensives del Voltregà.

Al minut 30 arribava el tercer gol quan Motxa Barceló rematava sola una centrada milimetrada de Maria Ferrón. Tres minuts més tard, Anna Romero marcava el 0 a 4 i la mateixa jugadora tancava la golejada finalitzant una ràpida i perfecte jugada d'equip. Dorca i Mompart combinaven al primer toc i la centrada anava justa per Romero que no fallava en la finalització.

Una nova victòria per un Voltregà que està en plena evolució.