divendres, 19 de desembre del 2008

El Voltregà recull el premi com a millor equip a la Festa de l'Esport Català

El Club Patí Voltregà va recollir dilluns a la 12a Festa de l’Esport Català que organitza la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) el guardó al millor equip, en reconeixement de la gran temporada 2007-08 de l’equip femení del club en la qual es va imposar en els quatre títols que disputava. A més, gran part de les seves jugadores va integrar la selecció espanyola absoluta, que es va proclamar campiona del món al Mundial de Japó el passat octubre.

El president, Ramon Vilaró, i la jugadora Carla Giudici van ser els encarregats de recollir el premi. Vilaró va reconèixer que precisament al cap de setmana l’equip va perdre. “Feia gairebé dos anys que no perdíem. I ho vam fer dium
enge. Ara, amb humilitat, toca aixecar-se”, explicava Vilaró. El premi va ser lliurat per Joan Vehils, director del diari Sport, coorganitzador de l’acte, que es va fer a l’edifici de l’INEFC de Barcelona.

2 comentaris:

hoqueibasefemeni ha dit...

FELICITATS!
UN PREMI MERESCUT

Anònim ha dit...

sou les que mès us ho mereixeu, felicitats pel premi, espero que aquet any conqueriu tots els titols que eu aconseguit aquet any!!!