diumenge, 20 de gener del 2008

La golejada més gran per començar l'any

El Voltregà va endossar 12 gols a l'Sfèric Terrassa en el primer partit del 2008. El conjunt de Raül Doblas va ser superior en totes les fases del partit i va dominar de dalt a baix fins a aconseguir el 12 a 1 final. Les de Terrassa només van aconseguir superar la portera Laia Vives en un llançament de penal. La nota més destacada del partit era la incorporació de Carla Giudici a l'equip després de passar-se tota la primera volta fora per estudis a Polònia.

El primer gol va arribar molt aviat. Només s'havien disputat 28 segons quan la mateixa Giudici va acabar marcant el primer gol del partit i el primer del seu compte particular aquesta temporada. La superioritat del Voltregà començava a ser insultant i només un minut més tard, Adeline Le Borgne marcava el segon gol del partit.

Després del segon el partit entrava en una fase estable amb el Voltregà dedicant-se a tocar d'una banda a l'altre sense patir en defensa. Laia Vives, amb problemes als abductors, no va haver de moure's en excès però va respondre molt bé a les poques accions que van necessitar la seva intervenció.

El tercer gol va arribar al minut 11 en una bona combinació entre Motxa i Carla Giudici que marcava el seu segon gol del partit. Només un minut més tard, un penal clar sobre Giudici donava la oportunitat a Motxa per obrir el seu compte particular de gols. La gironina no perdonava i marcava el 4 a 0.

Els gols no deixaven de caure i el minut 13 en portava dos. Adeline aconseguia superar per duplicat a la portera de l'Sfèric i posava el 6 a 0 a l'electrònic. Amb aquest marcador, el partit arribaria al descans seguint amb la mateixa tònica de bon joc, control i distribució ràpida de la bola.

El segon temps va començar de la mateixa forma. Passats els primers 5 minuts, en què les jugadores voltreganeses van conservar la possessió allargant-les molt, van tornar els gols. Motxa va ser l'encarregada de marcar el 7 a 0 al minut 25 i el 8 a 0 un minut més tard amb un tret que desviava una jugadora rival al fons de la xarxa.

Al minut 27, va arribar l'únic gol de les terrasenques. Els àrbitres assenyalaven penal contra el conjunt de Doblas i Maria Herbón transformava el gol (8-1) col·locant molt bé la bola fora de l'abast de Laia Vives.

Els gols però van seguir molt aviat. El 9è va ser obra d'Adeline que va desviar intel·ligentment un tret de Motxa per tornar a marcar. Les voltreganeses tenien una superioritat gairebé insultant.

Quan només faltaven 4 minuts pel final, Motxa marcava el 10 a 1. Un minut més tard, Carla Giudici robava una bola a mitja pista i ella sola llançava un contraatac i tornava a marcar demostrant que està recuperant el seu bon estat de forma. El 12è i últim gol va arribar de l'estic de la francesa Adeline Le Borgne.

La millor victòria del Voltregà aquesta temporada i un bon presagi per l'any que comença. El proper partit serà divendres a la pista del CP Vic en la tornada del derbi osonenc.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Motxa Barceló (4), Adeline Le Borgne (5), Carla Giudici (3).

Gols: 1-0, Carla Giudici, 0:28"; 2-0, Adeline Le Borgne, min 1:30"; 3-0, Carla Giudici, min 11; 4-0, Motxa Barceló (p), min 12; 5-0, Adeline Le Borgne, min 13; 6-0, Adeline Le Borgne, min 13; 7-0, Motxa Barceló, min 25; 8-0, Motxa Barceló, min 26; 8-1, Maria Herbón, min 27; 9-1, Adeline Le Borgne, min 29; 10-1, Motxa Barceló, min 36; 11-1, Carla Giudici, min 37; 12-1, Adeline Le Borgne, min 38.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ah grande Guidici