dissabte, 3 de novembre del 2007

Tres punts més

El Voltregà s'ha tornat a imposar avui al Victorià Oliveras de la Riva per un clar 5 a 1 davant del Capellades Hoquei Club. Amb la victòria d'avui el Voltregà ja suma 21 punts i es consolida en solitari al capdavant de la taula classificatòria.

Tot just al començament del partit, el Voltregà ja ha començat a dominant el joc, una tònica que es mantindria al llarg de tot el matx. Fruit d'això, quan només es portaven disputats 5 minuts de partit, Adeline Le Borgne aconseguia posar per davant el Voltregà.

Quan restaven 7 minuts per acabar la primera part, Motxa amb un tret des de gairebé mitja pista aconseguia situar el 2 a 0 a l'electrònic de Sant Hipòlit. Tot i això, en un atac de les jugadores de Capellades Adeline aixecava la bola dins l'àrea i el col·legiat assenyalava un penal que Laia Vives aturava.
Tot i les poques boles que tocava el Capellades, fruit d'un contratac i una jugada embolicada dins l'àrea, les visitants aconseguien superar la porteria defensada per Laia Vives. Aquest és el primer gol que rep el Voltregà en les 7 jornades que ha disputat des de l'inici de la temporada. Quan ja semblava que el resultat a la mitja part seria de 2 a 1, Carla Dorca aconseguia anotar de nou per les voltreganeses al mateix moment que sonava la botzina del final del primer període i donant més avantatge a les noies de Raül Doblas (3 a 1).

A la segona part, quan només es portaven 3 minuts disputats, una jugada personal d'Anna Romero li permetia plantar-se davant la porteria visitant i regalar el gol a Adeline Le Borgne que només havia d'empènyer la bola al fons de la xarxa. Llavors, el marcador ja no es va moure més fins al minut 18 del segon temps, quan Adeline, de nou, sorprenia a la portera del Capellades amb un xut imparable.

Gols: Adeline Le Borgne (3), Motxa (1), Carla Dorca (1).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

sou les millors

Anònim ha dit...

cerdanyola 5 vic 1



jjajajajajajajajajajajaj