divendres, 23 de novembre del 2007

Partit sempre interessant davant el Sant Cugat


El Voltregà rebrà aquest dissabte a partir de tres quarts de 7 de la tarda (18:45h), el PHC Sant Cugat. Les del Vallès, que ara es troben al 7è lloc de la taula (amb dos partits més que el Voltregà), no estan realitzant una mala temporada i es barallen per trobar un lloc estable a la mitja taula, entre els equips d'una qualitat similar.

L'equip vallesà, dirigit per Santi Roca, té com a màxim referent la internacional amb Catalunya i Espanya, M. Rosa Tamburini. La capitana del Sant Cugat és la jugadora més perillosa, però tot i que l'equip s'ha reforçat, no hauria d'inquietar els plans de Raül Doblas.

El partit, que a priori, es presenta molt més plàcid que l'anterior jornada davant l'Igualada, hauria de permetre donar minuts a més jugadores, oxigenar l'equip i provar coses noves.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

el sr doblas no sap que vol dir "donar minuts a m�s jugadores, oxigenar l'equip i provar coses noves." no li demaneu tant....
anims noies!!

Anònim ha dit...

Fora tothom es savi, fes-ho tu si en saps mes!

Mai plou a gust de tothom

Anònim ha dit...

si senyor el que escriu aixo es molt llets

Anònim ha dit...

en raul sap el ke es fa i sap a ki ha de treure i a ki no ( no dik ke les del bankillu siguin dolentes)nomes ke les altres son mes bones i tenen mes experiencia. i si k sap ke vol dir donar minuts a mes jugadores, oxigenar l'equip i provar coses.
nenes molta força!!!