dilluns, 19 de novembre del 2007

Primer empat de la temporada

El Voltregà no va poder passar de l'empat a un gol davant l'Igualada el passat divendres a l'Oliveras de la Riva. Les voltreganeses dirigides per Raül Doblas van fer un bon partit però es van trobar un conjunt molt unit i que juga amb una mentalitat molt d'equip. A més, la incorporació de Marta Soler ha aconseguit congeniar més el conjunt igualadí.

El partit va començar amb domini del Voltregà, que era qui tenia la posessió controlava i tenia alguna opció per poder marcar algun gol, sense trobar porteria. No va ser fins al minut 10, quan Anna Romero va fer una paret abans d'internar-se a l'àrea i després va col·locar amb un bon tret la bola ajustada al segon pal, marcant el primer gol del partit. Amb l'1 a 0, el Voltregà va disposar d'ocasions per poder marcar el segon i sentenciar però no va aconseguir marcar.

A la segona meitat, l'Igualada va aconseguir portar més el partit i arribar una mica més, però la forta defensa voltreganesa, molt ben situada i la bona actuació de Laia Vives van impedir el gol. El Voltregà també va tenir uns bons moments per poder marcar el segon però va perdonar i ho va acabar pagant.

Quan només quedava un minut i mig pel final del matx, una bola penjada a l'àrea, que va rebotar en més d'una jugada contrària, va acabar al fons de la xarxa i va significar l'empat (1-1) que pren dos punts de l'Oliveras de la Riva.

Aquests són els primers punts que deixa escapar el Voltregà davant un rival molt fort i davant el qual, el més important era no perdre. Tot i això, el conjunt de Doblas segueix líder amb 3 punts d'avantatge sobre l'Igualada.