dijous, 15 de novembre del 2007

Les exjugadores voltreganeses s'enfronten

La passada jornada, que el Voltregà no va disputar per una petició del Sant Feliu de Codines per ajornar el partit, va portar un duel Vic - Cerdanyola amb 4 exjugadores voltreganeses: dues al Vic i dues al Cerdanyola.

Emma Corominas i Maria Ferrón van intentar defensar l'emebestida del conjunt del Barcelonès que compta amb Daniela Guerrero i Mònica Piosa, dues de les altres exjugadores voltreganeses.

El partit va acabar amb victòria del bloc de Cerdanyola per un contundent 1 a 5. El Cerdanyola ha confeccionat un gran equip amb molta força i molts fitxatges mentre que el Vic ha conservat tot el bloc inicial i ha incorporat a Yolanda Font i Maria Ferrón que aporten més experiència. Les de Cerdanyola van ser clarament més superiors a les vigatanes i només als últims 10 minuts, les vigatanes van donar símptomes de millora, però ja perdien per 0 a 4. El Cerdanyola comença a presentar la seva candidatura per fer-se un lloc entre els equips respectables on de moment hi ha instaurats el Voltregà, l'Arenys de Munt, el Mataró i el Sant Feliu de Codines.
Un dels exemples més que el Voltregà deixa rastre amb les seves exjugadores. Molta sort a totes elles, excepte davant el Voltregà...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou lo millor k a tingut i tindra el voltrega femeni!!!




Anna

Anònim ha dit...

gerard y arnau sou un cracs molta gracias por la vostra culaboracio. una abrasada a los dos