dimecres, 19 de setembre del 2007

Vives, Giudici, Barceló i Leborgne a l'Europeu d'Alcorcón

Les jugadores del Club Patí Voltregà, Laia Vives, Carla Giudici i Cristina Barceló estan tenint una bona actuació a la selecció espanyola que participa a l'Europeu femení d'hoquei patins a Alcorcón (Madrid).
Carla Giudici celebra un dels seus gols davant Suïssa

Les jugadores que dirigeix Joan Solé van encaixar una derrota dimarts davant Alemanya en el debut de la selecció d'Espanya per 3 gols a 2. A la primera part, les de Solé van sortir adormides i van encaixar un 3 a 0 (en els minuts 13, 14 i 18) en contra que ja no van poder remuntar. A la segona meitat, els gols de la capitana, Marta Soler (minut 29) i la sotscapitana, Carla Giudici (minut 32), no van ser suficients per acabar de remuntar.

Amb ganes de tornar a agradar i de fer un bon joc, la selecció espanyola va fer un gran partit davant una fluixa Suïssa que, aquest dimecres, ha encaixat un dur 15 a 3. Les de Joan Solé van sortir molt motivades i amb ganes de que la seva diferència de gols (gols marcats menys els gols encaixats) sigui molt positiva per pujar llocs en una competició que es disputa en format de

Cristina Barceló marcant amb un bon xut un gol a Suïssa

lligueta única. La més destacada va ser Cristina Barceló que amb 4 gols va conduir el combinat a la victòria. El festival de gols es va iniciar al minut 2. Al descans, el resultat ja era de 5 a 1 amb un gol de Carla Giudici i un de Cristina Barceló.

La segona meitat va ser un festival de gols amb un 10 a 2 parcial que deixava el 15 a 3 final a l'electrònic. Entre el minut 32 i el 38, set gols del combinat de Solé va sentenciar el matx. Barceló en va marcar tres més i Carla Giudici, un.

La portera blanc-i-blava, Laia Vives, ha sigut la portera titular indiscutible en els dos partits i s'ha mostrat molt segura tot i la derrota del primer partit on l'equip en general va sortir molt adormit.

D'altra banda, la nova jugadora francesa del Voltregà, Adeline Leborgne ha aconseguit una victòria i un empat en els dos partits que ja ha disputat a Alcorcón amb la selecció de França. Leborgne, sotscapitana del combinat, va estrenar-se de titular en el primer partit de la competició on van derrotar a Anglaterra per 7 a 0. La francesa va marcar el quart gol del partit.

Al segon partit, aquest dimecres, la selecció francesa ha empatat a 2 amb Portugal. Leborgne ha tornat a ser titular.