dimecres, 5 de setembre del 2007

Presentació dels nous fitxatges

Segons informa http://www.voltregafemines.com/, el passat dilluns 27 d'agost va tenir lloc la presentació dels tres nous fitxatges del Voltregà femení. Tot i això no es va convocar als mitjans de comunicació i és per això que la informació no ha trascendit més enllà de la pàgina web del conjunt femení.

En un fet que lamentem, per no poder donar una informació més extensa, citem textualment la notícia tal com consta a la http://www.voltregafemines.com/ :

"PRESENTACIÓ DE LES NOVES JUGADORES

Aquest dilluns a la tarda es va fer la presentació de les noves jugadores del Club Patí Voltregà Femení que s'incorporen a l'equip Cristina Barceló, Carla Dorca i Adeline Leborgne.

Es va fer la presentació amb presència del Sr Joan Pous, coordinador del Club i l'entrenador Raul Doblas.

Els entrenaments s'iniciaran aquesta mateixa setmana amb molta il·lusió després d'unes llargues vacances, tot i no saber les dates d'inici de la temporada degut al retard d'alguns clubs en les inscripcions de la Lliga Nacional Espanyola.

Laia Vives, Cristina Barceló i Carla Guidici han estat sel·leccionades per l'entrenador de la Sel·lecció Espanyola Femenina per jugar als Campionats Europeus d'Hoquei que es celebraran a Madrid del 18 al 23 de setembre."

Foto: www.voltregafemines.com