dilluns, 24 de setembre del 2007

Plata per Giudici, Vives i Barceló a l'Europeu

Les jugadores del Voltregà femení Carla Giudici, Laia Vives i Cristina Barceló van aconseguir el passat dissabte la medalla de plata a l'Europeu femení disputat a Alcorcón (Madrid) des del passat dimarts.

El tercer partit va ser dijous davant Anglaterra a qui van golejar per 7 gols a 0. Un partit totalment de tràmit i que servia perquè Joan Solé donés descans a la portera del Voltregà, Laia Vives i fes jugar la portera de l'Arenys de Munt, Laia Salicrú. Carla Giudici per la seva banda, tornava a ser la més destacada, marcant 3 gols: encetant amb un gol i posant fi a la golejada amb dos gols més de la davantera del Voltregà. Cristina Barceló va sumar també un gol per la seva banda.

Divendres, davant França, la selecció espanyola tenia un partit complicat ja que les franceses eren les actuals campiones de l'Europeu del 2005 disputat a Mira (Portugal). Tot i això, el combinat espanyol es va avançar ben aviat amb un gol de Paula Torner al minut 3. Això va deixar tocades les franceses que van acabar encaixant un contundent correctiu i perdien el partit 0 a 9. Vives a la porteria es mostrava intocable i abortava totes les accions del conjunt francès que es va posar molt nerviós i va veure com Adeline Leborgne, nova jugadora del Voltregà, acabava expulsada per un cop de geni fruit de la impotència i d'una superioritat tant clara del combinat de Solé. Carla Giudici amb 2 gols i Cristina Barceló amb un van seguir demostrant el seu bon nivell.

En l'últim partit, davant Portugal, la selecció espanyola, íntegrament formada per jugadores catalanes, aconseguia també la victòria encarrilant el triomf des de bon principi. Carla Giudici marcava abans del minut 3 i això posava les coses de cara a la selecció. Un gol de Berta Tarrida deixava les coses més clares però un gol de les portugueses als minuts finals, posaven els nervis, que no passaven d'aquí. Laia Vives i Cristina Barceló també tancaven la seva actuació a l'Europeu de molt bona forma.

Carla Giudici va rebre el trofeu de màxima golejadora amb 9 gols, els mateixos que van marcar les alemanyes Beata Geismann i Maren Wichardt. Giudici, a més a més, ha aconseguit marcar en tots els partits del combinat espanyol.

La jugadora del Voltregà, Adeline Leborgne, amb la selecció francesa va acabar l'Europeu en el 4t lloc.