dimarts, 22 de maig del 2012

Segona derrota de la temporada (2-1) a la pista del Girona

El Voltregà va patir la segona derrota de la temporada a la pista del Girona en un bon partit de les voltreganeses, que no van tenir la fortuna per endur-se cap punt. L'equip de David Bou va treballar de valent però es va trobar amb un gran gol de la francesa Vanesa Daribo quan només s'havien disputat tres minuts de joc en una gran jugada personal.

El conjunt voltreganès va generar molt bones ocasions però no va ser capaç d'empatar durant la primera meitat trobant-se davant a una encertada Laia Salicrú que va aturar tots els trets voltreganesos.

A l'inici de la segona meitat si que va arribar l'empat en una jugada personal de l'asturiana Natasha Lee. Tot i això, Daribo va ser capaç de tornar a superar Laia Vives i posar el 2 a 1 al marcador quan faltaven 13 minuts pel final.

El Voltregà va disposar d'un penal al darrer tram de partit però la gironina Motxa Barceló no va encertar en transformar-lo. Les voltreganeses van insistir i van disposar d'ocasions fins als darrers compassos. Un penal no xiulat sobre Barceló i dues faltes ignorades pel col·legiat van impedir al Voltregà disposar d'una falta directa per les deu faltes del Girona. Tot i això, el mal arbitratge, per les dues bandes, no és excusa per la derrota per la mínima davant un Girona que necessitava els tres punts per jugar a Europa la propera temporada.

Girona CH: Laia Salicrú, Carla Dorca, Vanessa Daribo, Adriana Gutiérrez i Laia Castro –cinc inicial.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Natasha Lee, Carla Giudici, Anna Romero –cinc inicial–; Anna Casarramona, Sílvia Jurado i Maria Ferron.

Àrbitre: Artur Pedrós, malament.

Gols: 1-0, Vanessa Daribo, min 3; 1-1, Natasha Lee, min 23; 2-1, Vanessa Daribo, min 27.